Reading Time: 3 minutes

Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021 ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 10 ΔΙΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12.000 ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΕΣ ΠΛΗΘΩΡΑ ΝΗΣΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΝ. ΠΑΡΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΣΕ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 1/4 ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΚΛΙΝΕΣ. Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ 76,5% ΚΑΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ 49.000 ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 2,3 ΤΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.