Reading Time: 3 minutes

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ «ΣΩΖΟΥΝ» ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΒΤΑ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΟΤΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΜΕΣΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ; ΤΑ ΕΑΣ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΕΞΟΦΘΑΛΜΟ ΠΛΕΟΝ. Η ΕΑΒ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΡΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ C-130 ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. Η ΕΛΒΟ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ «ΠΙΑΝΕΙ» ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΗΣ. ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΝΤΑΣΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ; «ΟΥΔΕΝ ΝΕΟΤΕΡΟΝ» ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΙΣΩΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ 7 ΔΙΣ -ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ- Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.

ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΑΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΟΣΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΩΤΩΝ. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ 35 ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 800ΔΙΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΟΥ 2021-2022 ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 4ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ [ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ,ΚΑΙ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟ],ΕΝΩ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ/ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΤΑ ΡΑΦΑΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΑΝΩ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ RAFALE ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΄΄ΕΠΕΦΤΕ΄΄ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΝΔ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ,ΩΣΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.