Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ
ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ

Ο Φώτης Μιχαλακόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, στην εκπομπή “ΕΛΛΗΝ ΕΝ-ΘΥΜΗΣΟΥ” με τον Παντελή Ζάκο.

Η ΒΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ.

Η ΒΙΑΙΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞ’ ΟΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΣΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.




ARVE

15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.
15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.
15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.
15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.
15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .
15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ