ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ
ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΛΑΓΚΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΤΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΦΟΙΤΗΤΗ Η ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΑΚΟΜΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕ ΑΠYΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΞΕΝΑΓΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΒAZAN ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

ΤΟ 2020 ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟY ΟΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΘΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ. Ο ΑΝΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΝ 11/2020 Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ 9/2021 ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΞΑΠΑΤΑΣΤE ΑΦΟΥ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕ ΣΤΙΣ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2021 ΤΟ ΥΠ.ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ (Ν.4875/2021) ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4266/2019 ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣΝ ΝΕΑΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟ ΣΩΡΡΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΒΟΥΛΟ ΟΝ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ (ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΜΜΕ) ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΛΗΘΗ. ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ (ΜΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ). ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.