Reading Time: 3 minutes

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ (ΜΕΡΟΣ Β’)

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ (ΜΕΡΟΣ Β')
Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ (ΜΕΡΟΣ Β’)

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΚΥΡΙΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΟΜΟΓΕΝΝΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ. ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ.ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ BIOPLASTIC S.A ΑΡΓΟΤΕΡΑ DIM , ALTA , NAMCO, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ , NISSAN TEOCAR, ENFIELD NEORION, ΜΕΒΕΑ, MAVA ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΥΠΕΡ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ. Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ Η ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΙΤΥΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ¨ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ¨. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ (¨ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ¨) ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.