Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΛΗΣΤΕΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΟΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ.

ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ” ΠΟΛΙΤΑΡΧΙΑ ” ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ “ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑΡΧΙΑΣ” ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.

Ο Χριστόφορος Θέμελης, υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, στην εκπομπή “ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ” με τον Κωνσταντίνο Φραγκόπουλο.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ “ΠΟΛΙΤΑΡΧΙΑ”.

ΤΟΤΕ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΤΟΝΙΖΕ ΟΤΙ Η ΔΥΣΧΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.




ARVE

15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.
15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.
15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.
15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.
15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .
15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ