Η ΝΟΣΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΤΟΥ
Η ΝΟΣΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΤΟΥ

Η Ελένη Νιάρχου, υποψήφια βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, στην εκπομπή “ΔΙΑ … ΔΡΑΣΕΙΣ” με τον Νικόλαο Χατζόπουλο.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΕΠΙΒΑΡΡΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΥΓΙΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΣΗΣΟΥΜΕ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ.

ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΗ ΟΡΘΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ “ΠΙΕΣΗΣ” Ή ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΕΙΤΕ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΗΣΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ “ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ” ΜΕΣΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΧΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΥΓΙΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.
Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.
13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.
13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.
13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.
13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.
13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,
13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.
13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.
Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.