Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΙΑ
ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΙΑ

Η Άρτεμις Κορίμπα, υποψήφια βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, στην εκπομπή “ΑΝΑ … ΛΥΣΗ” με τον Νικόλαο Παπουτσή.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΙΜΈΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ.




ARVE

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β
ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:
Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.
Οι τέσσερεις βασικές ομάδες επιτροπών θα είναι:
Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ
1.0 Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου
2.0 Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,
3.0 Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ