Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
05.04.2022 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
05.04.2022 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι ανατιμήσεις του τελευταίου χρόνου και η έκρηξη του κόστους διαβίωσης πολλαπλασίασε το ποσοστό των ανθρώπων που απλώς προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα στην δωδεκαετία μνημονίων και οικονομικής κρίσης.

Η κατάσταση αυτή πυροδότησε αναφορές κομματικών στελεχών, που ανήκουν είτε στο κυβερνών είτε στα αντιπολιτευόμενα κόμματα, επί του ύψους του Κρατικού Προϋπολογισμού του τρέχοντος έτους και της ανάγκης αναπροσαρμογής του.

Ειδικά ο Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Θεόδωρος Ρουσόπουλος, σε πρόσφατη παρουσία του σε πάνελ τηλεοπτικού σταθμού, ισχυρίστηκε πως δαπανήθηκαν συνολικά 43 δις ευρώ για την αντιμετώπιση της πανδημίας και της ακρίβειας. Δήλωσε απόλυτος γνώστης των αριθμών ως ένας εκ των εισηγητών στην συζήτηση για την ψήφιση του φετινού Προϋπολογισμού και πως τα 43 δις ευρώ αποτελούν το 25% του συνολικού ύψους του, τοποθετώντας το αυτόματα στα 170 δις ευρώ.

Απέκρυψε απροκάλυπτα και με θράσος το πραγματικό ύψος του Κρατικού Προϋπολογισμού όπως αυτό αποτυπώνεται στον νόμο 4874/2021 με ΦΕΚ Α’ 249/20-12-2021. Τα 43 δις αποτελούν το 5,4% των 800 δις ευρώ του προϋπολογισμού για το 2022.

Την ίδια τακτική απόκρυψης και ψεύδους ακολουθεί όλο το κομματικό σκηνικό μαζί με το σύνολο των ΜΜΕ με καθαρή επιδίωξη να κρατήσουν τους Έλληνες σε σύγχυση, στην άγνοια και στην πτώχευση.

Η προσφορά της περιουσίας των 600 δις δολαρίων από τον Πρόεδρο της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ» κ. Αρτέμη Σώρρα και η εγγραφή της για πρώτη φορά το 2015 ως περιουσία του Ελληνικού Κράτους αύξησε κατά 614,54% στρογγυλοποιημένα 600% το ύψος του Κρατικού προϋπολογισμού έναντι των αμέσως προηγούμενων ετών. Κάθε χρόνο, από το 2015, ο προϋπολογισμός αυξάνεται συνέχεια αποδεικνύοντας με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι το χρέος και η φτώχεια είναι προμελετημένα και τεχνητά.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Email: kpd.thes.ke.typou@gmail.com




ARVE

                                        Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

                      ΠΟΛΗ: ΛΑΡΙΣΑ, ΟΔΟΣ: ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 3-5,
Τ.Κ. 41221, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 2411 103182 EMAIL : kpd.thes.ke@gmail.com

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ_ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ