Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
02.04.2022 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
02.04.2022 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μόνο ως παραδοχή αποτυχίας μπορεί να εκληφθεί η αναφορά του βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρου Ρουσόπουλου ότι οι ειδικοί φόροι στα καύσιμα χρηματοδοτούν αποκλειστικά το σύστημα υγείας και ότι είναι πλήρως εξαρτώμενο από την αγορά καυσίμων. Μία συνθήκη εντελώς αρρωστημένη και απαράδεκτη η οποία ασφαλώς εντάσσεται μέσα στην γενικότερη σήψη που έχει κατακλείσει την λειτουργία του κρατικού μηχανισμού λόγω της νοοτροπίας και επιδίωξης χάους από το κομματικό πολιτικό σκηνικό στο σύνολό του.

Ταυτόχρονη είναι και η παραδοχή αποτυχίας του μοντέλου των ταμείων υγείας και ασφάλισης να στηρίξουν την λειτουργία του συστήματος υγείας. Τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας και η αποτυχία στην παροχή εργασίας για όλους τους Έλληνες πολίτες έχει καταστήσει τα ταμεία άδεια. Η οικονομική δραστηριότητα έχει περάσει κατά το μεγαλύτερο ποσοστό σε λίγα κέντρα ξένων συμφερόντων που ελάχιστα ωφελούν την οικονομία του κράτους και των πολιτών του.

Αποτυχία επίσης στο ύψος της παρεχόμενης παιδείας, το επίπεδο της οποίας έχει πέσει, και πέφτει συνεχώς, τόσο χαμηλά που αστοχεί να ανιχνεύσει και να εμπλουτίσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ταλέντα των νέων ώστε με την σειρά τους να προσφέρουν συλλογικά στην πολιτεία αποδοτικό έργο. Παταγώδης είναι και η αποτυχία ανάπτυξης ενός εθνικού παραγωγικού μοντέλου για εύρωστη οικονομία.

Αποτέλεσμα είναι τα τεράστια χρέη, δημόσια και ιδιωτικά και η διατήρηση ενός συνεχούς φαύλου κύκλου πρόχειρων ανακουφίσεων και μπαλωμάτων με πλήθος γελοίων επιδομάτων. Η κατάπτωση της ελληνικής οικονομίας είναι διαπιστωμένη παντού. Κατ’ επέκταση δηλώνεται φανερά ότι οι εκάστοτε κομματικές κυβερνήσεις απέτυχαν οικτρά και με εγκληματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Email: kpd.thes.ke.typou@gmail.com




ARVE

                                 Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

                     

                               ΠΟΛΗ: ΛΑΡΙΣΑ, ΟΔΟΣ: ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 3-5,
Τ.Κ. 41221, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 2411 103182 EMAIL : kpd.thes.ke@gmail.com

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ_ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ

 

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ