Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο,ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ” ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΑ ΠΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΧΩΡΙΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΧΑΡΤΙ, ΓΥΑΛΙ, ΜΕΤΑΛΛΑ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ, ΥΦΑΣΜΑΤΑ, ΒΡΩΣΙΜΑ ΕΛΑΙΑ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ (ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ, ΕΠΙΠΛΑ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Η ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ. 25.10.21 : ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Κ.ΖΕΡΒΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

«Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ; ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ» ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ ΠΙΑ ,ΤΟ PET ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΡΟΥΧΑ!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΖΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΙΣ ΙΝΕΣ ΤΩΝ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ, ΣΤΙΣ ΒΑΦΕΣ, ΤΙΣ ΡΗΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 450 ΕΥΡΩ Η 600 ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΝΑ ΦΤΗΝΟ ΡΟΥΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΣ ΡΟΥΧΟ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ) ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΟΤΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ Η ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ Ο Κ.ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΜΗ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο Κ.ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 

21.1. Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.

21.2.    Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί.

21.3. Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.

21.4. Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

21.5. Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.

21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.

21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.

21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.

21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).

21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι’ αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.

21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.