Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά
ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΣΕ ΜΙΑ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΗΡΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΘΕΣΗ ΣΤΕΛΝΩΝΤΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ .

ΑΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΜΑ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΥΠΟΨΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΖΩΦ ΠΑΛΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α ΚΑΙ Β ΠΟΛΕΜΟ .

ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΡΟΥΝ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ Η ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΣΟΝΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΖΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΩΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΧΘΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2020 ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΩΝ Α&Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΙΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΕ ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΕΝΩ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΗ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ Η Ε.ΣΥ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΙΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΦΟΡΕΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΣΟΥ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ_ΓΕΩΡΓΙΟΣ ☎️ΤΗΛ.: 6907611942 📧e-mail: tagoulis.esy@gmail.com ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΠΕΡΑ_ΑΠΟ_ΤΑ_ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ☎️ΤΗΛ.: 6971673504 📧e-mail: amfiktyonia.peraapotastereotupa@gmail.com




ARVE

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1. Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.
1.2. Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.
1.3. Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.
1.4. Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.
1.5. Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.
1.6. Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.
1.7. Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.
1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.
1.9. Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.
1.10. Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας. ΣΕΛΙΔΑ 34 από 40

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών ΣΕΛΙΔΑ 28 από 40  Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.
15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.
15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.
15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.
15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .
15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.
ΣΕΛΙΔΑ 29 από 40

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8.

.. https://esytrikkaion.blogspot.com/

ΕΣΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ elefsistrikkaion@gmail.com

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 6 ΤΡΙΚΑΛΑ Τ.Κ 42100

6994062041,6979002945 2431305153

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ_ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ