Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ - ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ
ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ – ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

Η ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΣΤΟΝ Β2 ΔΥΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΑΝΑ…ΛΥΣΗ” ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΗ.

ΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΠΟΝΟΥ, ΟΜΩΣ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ & ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΙ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΨΥΧΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ.

Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΔΕΝ ΑΠΑΛΥΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΕ ΧΡΗΣΗ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΩΝ Ή ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΦΟΥ “ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ” ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ;

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ;

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΝ ΠΛΕΥΡΑ. ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ & ΑΡΧΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.




ARVE

13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.
Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.
13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.
13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.
13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.
13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.
13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,
13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.
13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.
Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ