Reading Time: 3 minutes
600 ΔΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015
600 ΔΙΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΗΝ 16Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2016 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.

ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 16 ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2015 ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 770.454.655.321 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.

 ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΚΑΤΑ 675.088.655.321,21 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛ. 17:

 “Κατά συνέπεια, αποτελεί βραχυπρόθεσμο εσωτερικό δανεισμό, στον οποίο μετέχουν οι φορείς του Δημοσίου και δεν προσμετράται στο επίσημο χρέος. …. Εν προκειμένω πάντως δεν προκύπτουν με ακρίβεια ούτε οι φορείς, οι οποίοι συμμετέχουν στον εν λόγω βραχυπρόθεσμο δανεισμό, ούτε που διοχετεύτηκε η ρευστότητα που προκλήθηκε από τις ανωτέρω πράξεις”.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2015, ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΖΗΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠ. ΑΡ.59488/08-09-2016 ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΔΔΗΧ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΛΟΓΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ” Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΤΑΙ ΣΤΟ “ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΡΕΟΣ” ΚΑΙ BEBAIA ΠΩΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.

Ο ΟΔΔΗΧ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ. ΑΡ. 1648/13-09-2016 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ,  ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛ. 18 “δεν παρείχε επαρκή πληροφόρηση”.

Η ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗ ΑΥΞΗΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛ. 21:

 “..οφείλεται κυρίως στην εξόφληση τίτλων με συμφωνία επαναγοράς, ύψους 692,8 δις…. Η αντίστοιχη κατηγορία στα έσοδα (βλ. Κεφάλαιο 1.1.3. της παρούσας) ανέρχεται 694,2 δις ….. Το ύψος των συγκεκριμένων εσόδων και εξόδων επηρεάζει την τελική εικόνα του Απολογισμού, την κίνηση των ταμειακών ροών καθώς και το αποτέλεσμα από τις χρηματοδοτικές δραστηριότητες.”

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ/ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 75 ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4270/2014 -ΑΡΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΝΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΣΟΔΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ “ΕΙΔΙΚΟ”, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ Φ.Ε.Κ. ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ “ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ” ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.

ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Ο ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ, ΣΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΙ Ο ΔΕ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ.

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΡΝΗΘΕΙ.

ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ;

ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r… 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8

https://esytrikkaion.blogspot.com/

ΕΣΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ elefsistrikkaion@gmail.com

                                          ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 6 ΤΡΙΚΑΛΑ Τ.Κ 42100

6994062041,6979002945 2431305153

                                                ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ

ΠΗΓΗhttps://www.artemis-sorras.gr/taxonomy/term/1/ekthesi-elegktikoy-synedrioy-gia-etos-2015-600-dis-16-11-2016

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.