Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΥΠΡΟΣ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΥΠΡΟΣ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΥΠΡΟΣ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ

ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ;

ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟ 1919 ΠΡΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ Η ΕΚΕΙ ΔΙΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; & ΜΕΤΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΣΕΤΕΣ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟ 1922…. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΕΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ Η ΜΗΠΩΣ Η ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΟΙΔΕΥΣΕΙ.

ΑΜΕΣΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΕΤΡΕΞΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟ 53% ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ 200.00 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ. ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ; Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΛΕΝΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΝΕΧΩΝ ΕΜΠΟΛΕΜΩΝ ΣΥΡΡΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΩΝΤΑ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΣΕΙΣ Η ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ 78 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΟΥ 1999 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ 1974 ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ – ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ – ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Η ΘΕΣΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΟΥΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

#ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ_ΓΕΩΡΓΙΟΣ ☎️ΤΗΛ.:,690 761 1942 📧e-mail: tagoulis.esy@gmail.com , ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: Ε.ΣΥ. ΛΑΜΙΕΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΠΕΡΑ_ΑΠΟ_ΤΑ_ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ☎️ΤΗΛ.: 6971673504 📧e-mail: amfiktyonia.peraapotastereotupa@gmail.com




ARVE

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1. Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.
1.2. Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.
1.3. Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.
1.4. Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.
1.5. Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.
1.6. Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.
1.7. Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.
1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.
1.9. Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.
1.10. Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας. ΣΕΛΙΔΑ 34 από 40

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών ΣΕΛΙΔΑ 28 από 40  Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

ΕΣΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ elefsistrikkaion@gmail.com
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 6 ΤΡΙΚΑΛΑ Τ.Κ 42100
6994062041,6979002945 2431305153
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ_ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ
Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ