Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
20 Stealth MAXHTIKA F-35 με κόστος 3,5 δις
20 Stealth MAXHTIKA F-35 με κόστος 3,5 δις

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ Β3 ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ ΕΛΕΝΗ , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ” ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ”

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 20 ΜΑΧΗΤΙΚΑ F-35 LIGHTNING II ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 3,5 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ.

ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΑ STEALTH ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΑΜΥΝΑ. O, ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤA ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ F-35 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΟ 2026.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ HAF ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 2031. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΙΤΙΖΕΙ ,ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ,ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ, … ΚΛΠ.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ . ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ . ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ . ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ . ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ .

ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ . ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ. ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΔΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ.




ARVE

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ