Reading Time: 3 minutes

ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΕΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ. Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΥΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΤΗΚΕ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ. ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 99 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΔΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΜΕ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΟΜΩΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΟ 2006 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΟΤ. ΕΟΤ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΡΥΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ. ΟΙ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΔΟΛΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤAI ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.