Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
ΕΜΠΟΡΙΟ . ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΕΜΠΟΡΙΟ . ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΟΡΙΜΠΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟ ,ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ”ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ”

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΣΗΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ” ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ” ΤΟΥ ΗΣΙΟΔΟΥ.

ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΔΙΑΠΡΕΨΑΜΕ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ,ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ , ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΑΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΟΠΩΛΗΣΙΑ ΣΕ ΤΕΧΝΗ .

ΕΤΣΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ”ΕΝ ΠΟΡΕΙΑ ”ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟ




ARVE

18.0 ΤΕΛΩΝΕΙΑ

18.1. Τα τελωνεία οφείλουν ως υπηρεσίες να ελέγχουν τη διακίνηση των εισαγόμενων προϊόντων καθώς και τη διακίνηση των εξαγόμενων Ελληνικών προϊόντων. Κυρίως για τα εισαγόμενα προϊόντα, είναι υπεύθυνο το Τελωνείο, πέρα από τη φορολογική τάξη που πρέπει να τηρείται, να μην επιτρέπει την είσοδο προϊόντων, που είναι εμπλουτισμένα ή να περιέχουν ουσίες και στοιχεία που δεν είναι σύμφωνα με την φυσική διατροφολογία του ανθρώπου πχ ύλες αυξητικές, αρωματικές, συντηρητικές κλπ οι οποίες θα απαγορεύονται από τον αυστηρό κώδικα ελληνικής διατροφής.
18.2. Οφείλουν να διαφυλάσσουν άριστα το κράτος από τη λαθρεμπορία.
18.3. Θα δημιουργηθεί υπερσύχρονη ηλεκτρονική βάση δεδομένων όπου θα υπάρχει ενημέρωση, παρακολούθηση και συντονισμός με το τι γίνεται στην υπόλοιπη υφήλιο.
18.4. Τα τελωνεία θα έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για τους παραπάνω ελέγχους καθώς και το εκπαιδευμένο προσωπικό που χρειάζεται για την λειτουργία τους.
18.5. Η Πολιτεία θα παράσχει ικανοποιητικό μισθό και ασφάλιση για να προσφέρουν τις υπηρεσίες του απρόσκοπτα και ανεπηρέαστα.

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ