ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟ
ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟ

O ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ!!! Ο ΜΠΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ

ΟΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ 1 ΕΝΟΣ ΓΗΙΝΟΥ ΕΤΟΥΣ 360 ΜΕΡΩΝ 40 ΕΝΝΕΑΔΩΝ ΤΟ 13 ΚΑΙ ΤΟΝ 13o ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΩΣ ΙΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

ΤΑ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΟ 13o ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ… ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ, ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ “ΣΕΙΡΙΟΣ” ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ,

Ο ΚΑΘΕ ΑΣΤΡΟΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 13 ΑΣΤΡΟΚΥΚΛΟΥΣ,Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΟΜΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΧΕΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΓΕΝΗ, 13 ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, Η ΚΥΗΣΗ, Η ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. 243 ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 9 ΕΝΝΕΑ ΠΥΛΕΣ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ «ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ» ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ 3 ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΥΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΥΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΑΘΛΟΥ.

https://www.aitherikigrafi.gr/gennisi-anthropoy-ellin-genathlo