Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΑΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ
ΑΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΙΓΑΙΑΟΥ “Ε.ΣΥ – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

Σύμφωνα με τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην περιφέρεια Αττικής στις 24 Ιανουαρίου 2022 λόγω καιρικών συνθηκών από την αναμενόμενη και ονομαζόμενη καταιγίδα «Ελπίδα», ο κρατικός μηχανισμός παρά τις διαβεβαιώσεις μέρες πριν, ότι είναι έτοιμοι για να ανταπεξέλθουν στην προστασία και ασφάλεια του Έλληνα φορολογούμενο πολίτη, μας απέδειξαν πως για άλλη μία φορά η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός πως ήταν άφαντη και ανύπαρκτοι.

Φάνηκε επίσης πως ούτε σέβονται ούτε ενδιαφέρονται για την αξία της ανθρώπινη ζωής αφού για αρκετές ώρες άφησαν αβοήθητους χιλιάδες συνανθρώπους μας εγκλωβισμένους στα οχήματα τους και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Μία ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ο κ. Μητσοτάκης βουλιάζει την χώρα όλο και πιο πολύ παίρνοντας μαζί του αθώες ψυχές που μόνο πληγές μετράνε οι συνάνθρωποι μας από όλα όσα έχουν υποστεί τα τελευταία χρόνια.

Μία αποτυχημένη κυβέρνηση που δεν αποδέχεται τα λάθη της και με την ίδια τακτική απαλλαγής ευθυνών της ρίχνουν την ευθύνη είτε στους πολίτες είτε στην εταιρεία διαχείρισης της Αττικής οδού, είτε σε άλλους δημόσιους φορείς.

Και επειδή οι φύλακες έχουν γνώση και μνήμη, Να θυμίσουμε στον κ. Μητσοτάκη πως το 2017 σε δελτίο τύπου της η ΝΔ κατηγόρησε την τότε κυβέρνηση του κ. Τσίπρα πως σε μία προαναγγελθείσα και όχι έντονη κακοκαιρία, ο κρατικός μηχανισμός ολιγώρησε και στάθηκε ανίκανος. Βασικότερο ήταν τα ίδια τα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ομιλία του στις 10.12.2017 με τίτλο «ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΕΚΛΑ» ότι άψογα θα λειτουργεί η κρατική μηχανή με κυβέρνηση ΝΔ και θα είναι ασυγχώρητοι αν δεν μπορέσουν να αντιμετωπίσουν καιρικά φαινόμενα.

Τελικά αποδείξανε ότι σε τίποτα δεν λειτούργησαν άψογα και το απέδειξαν με πλήρη ανικανότητα. Με ένα συγγνώμη στον Ελληνικό λαό δεν καλύπτονται πλέον και ήρθε η ώρα όχι μόνο η ΝΔ αλλά όλα τα κόμματα που απαρτίζουν την βουλή των Ελλήνων να «ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ». Σε κρίσιμες και έκτακτες ανάγκες την αποτυχία την μοιράζονται εξίσου όλοι.

Την απάντηση του λαού θα την λάβετε στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση με τους Έλληνες πολίτες ενωμένους στον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσις.

ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ Κ.Π.Δ ΑΙΓΑΙΟΥ




ARVE

[ https://youtu.be/c6PEAixYvuo ]

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ