Χρόνος ανάγνωσης: 8 λεπτά
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ- ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ- ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΑ ΠΩ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΓΗΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ .

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΧΩΡΙΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΧΑΡΤΙ, ΓΥΑΛΙ, ΜΕΤΑΛΛΑ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ, ΥΦΑΣΜΑΤΑ, ΒΡΩΣΙΜΑ ΕΛΑΙΑ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ (ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ, ΕΠΙΠΛΑ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ Η ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ 25.10.21.

 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Κ.ΖΕΡΒΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ. «Ο ΔΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ; ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΕ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ» ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ ΠΙΑ ,ΤΟ PET ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΡΟΥΧΑ! ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΟΣΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Η ΖΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟΥ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΙΣ ΙΝΕΣ ΤΩΝ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ, ΣΤΙΣ ΒΑΦΕΣ, ΤΙΣ ΡΗΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ.

ΕΔΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 450 ΕΥΡΩ Η 600 ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΝΑ ΦΤΗΝΟ ΡΟΥΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΣ ΡΟΥΧΟ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ) ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΟΤΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ Η ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

Ο Κ.ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ ΜΗ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο Κ.ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ .

O Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙAΖΕΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ:ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ- ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΓΕΩΡΓΙΟΣ_ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ☎️ΤΗΛ.:,694 630 6282 📧e-mail: giorgos.polimeris@gmail.com




ARVE

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

4.0 ΕΡΓΑΣΙΑ

4.1. Η Ελλήνων Πολιτεία παρέχει εργασία και ασφάλεια σε όλους τους πολίτες μέσα από τη λειτουργία της.
4.2. Η Ελλήνων Πολιτεία ανοίγει τους παραγωγικούς και αναπτυξιακούς ορίζοντες ειδικά με την ένταξη στην παραγωγική διαδικασία καινοτομιών και τεχνολογίας αιχμής έτσι ώστε να εξασφαλίζεται εργασία με την απόδοση έργου προς αυτήν. Με τη δομή και τη δόμηση της η πολιτεία θα παρέχει πάντα εργασία σε όλους τους πολίτες της,
4.3. Οι συνθήκες εργασίας θα είναι με σεβασμό προς το Ανθρώπινο δυναμικό.
4.4. Η αμοιβή θα είναι πάντα με αξιοκρατικό κριτήριο παραγωγικότητας και ποιότητας εργασίας.
4.5. Η περίθαλψη και συνταξιοδότηση των εργαζομένων θα καλύπτεται από ένα ασφαλιστικό ταμείο υψηλοτάτων προδιαγραφών το οποίο θα λειτουργεί πάντα με καθαρή ανταποδοτικότητα. Το ταμείο αυτό θα είναι αυτοδιοίκητο με σκοπό να πραγματοποιεί κερδοφόρες ΣΕΛΙΔΑ 15 από 40
επενδύσεις ώστε να βελτιώνεται η θέση των μετόχων του που είναι οι συνταξιούχοι. Όλα τα υπάρχοντα ταμεία αφού ελεγχθούν θα εξυγιανθούν και θα λειτουργούν προς όφελος των πολιτών. Η λειτουργία της Ελλήνων Πολιτείας μέσω μηχανισμών και νόμων θα είναι η διαχρονική εξασφάλιση της τρίτης ηλικίας. Μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο η τρίτη ηλικία για την Πολιτεία. Άνθρωποι γεμάτοι βιωματική σοφία μπορούν να μεταδώσουν τον σπόρο της γνώσης στην επερχόμενη γενιά με σεβασμό για τον άνθρωπο, την Πολιτεία, το περιβάλλον, τον πλανήτη και την Κοσμοθέαση (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).
4.6. Η Ελλήνων Πολιτεία αναγνωρίζει την υποχρέωση να παρέχει τις συνθήκες για την ικανοποιητικότερη διαβίωση σε αντίθεση με το σημερινό καθεστώς το οποίο σκοτώνει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας γιατί τους κονσερβοποιεί σε πανάθλια ιδρύματα που έχουν μόνο κερδοσκοπικό χαρακτήρα.
4.7. Σε ολόκληρη την Ελλάδα η Ελλήνων Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως την υποχρέωση της έναντι της τρίτης ηλικίας δημιουργώντας πάρκα που θα περιλαμβάνουν σύγχρονες εγκαταστάσεις διαμονής, εγκαταστάσεις ενασχολήσεων και συναναστροφής – επικοινωνίας, αίθουσα σωματικής αγωγής, ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη κ.ο.κ.
Είμαστε ως Έλληνες υποχρεωμένοι να καταστήσουμε την τρίτη ηλικία αυτάρκη ώστε να μην εξαρτάται από κανέναν και είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να την σεβόμαστε.

5.0 ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ/ ΑΛΙΕΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΑ

5.1. Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια η καλλιέργεια μόνο με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους.
5.2. Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60 % της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγώγων τους, πχ ελαίων για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς σκοπούς . ΣΕΛΙΔΑ 16 από 40
5.3. Θα επανακτηθεί και συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.
5.4. Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.
5.5. Η Πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση, και το πότισμα θα γίνεται μόνο με καθαρό νερό απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,
5.6. Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, με την λήψη ταυτόχρονα υποχρεωτικών εφαρμοστικών μέτρων για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.
5.7. Η λίπανση θα γίνεται μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.
5.8. Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. Το ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.
5.9. Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.
5.10. Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.
5.11. Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80 % των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.
5.12. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.
5.13. Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.
5.14. Η ανάπτυξη τους θα γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και θα απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κτλ. ΣΕΛΙΔΑ 17 από 40
5.15. Είμαστε η χώρα των υδάτων είναι φυσιολογικό να υπάρχει υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών.
5.16. Θα δοθεί βαρύτητα στις υδατοκαλλιέργειες ιχθύων, οστράκων και μαλακίων και ότι παράγεται ως τελικό προϊόν της μητέρας φύσης.
5.17. Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των ανωτέρω με την δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.

6.0 ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

6.1. Θα δημιουργηθούν ειδικές υποδομές όπου οι ερευνητές θα μπορούν να υλοποιούν με άνεση τις έρευνες/-πειράματα καινοτομικά. Αξιοποίηση των αποτελεσμάτων.
6.2. Θα δημιουργηθούν ειδικά σχολεία για παιδιά με υψηλά νοητικά επίπεδα ούτως ώστε να αναπτύξουν ορθά τις δυνατότητες τους.
6.3. Θα εγκατασταθούν καινοτόμα προγράμματα και σοβαρά δίκτυα σε όλα τα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, έτσι ώστε με τα ειδικά προγράμματα να μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν οι νέες καινοτομίες, δημιουργίες, τεχνολογίες και άλλες εξελίξιμες μορφές προϊόντων, έτσι ώστε τα παραγόμενα προϊόντα να διατίθενται αμέσως στο εμπόριο για περαιτέρω αμοιβαίο όφελος του εκπαιδευτικού προγράμματος, τους μαθητές που φοιτούν, τους καθηγητές που διδάσκουν και κατ’ επέκταση της Ελλάδος, των Ελλήνων και του Ελληνισμού γενικότερα, με τέτοιο τρόπο ώστε μέχρι το δέκα (10 %) τοις εκατό των δικαιωμάτων να επιστρέφει πίσω στο ίδρυμα/ σχολείο από όλες τις εμπορικές δραστηριότητες που θα προωθηθούν με τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες και έτσι αυτά τα σχολεία/ ιδρύματα να δημιουργούν δικούς τους μηχανισμούς αυτοχρηματοδότησης για να λειτουργούν απρόσκοπτα.
6.4. Θα συσταθεί ειδική επιτροπή άμεσων αδειοδοτήσεων για επενδύσεις ειδικά σε καινοτόμες τεχνολογίες ώστε να ωφεληθεί άμεσα όλη η κοινωνία.
ΣΕΛΙΔΑ 18 από 40

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.
7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.
7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.
7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.
7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.
7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.
7.6. Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.
7.7. Για να υλοποιηθεί ένας τέτοιος σχεδιασμός χρειάζεται χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να ΣΕΛΙΔΑ 19 από 40
εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.
7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.
7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.
Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης Τέχνης του Λόγου.

8.0 BIOTEXNIA

Η Ελλήνων Πολιτεία δίνει μεγάλη σημασία στον βιοτεχνικό κλάδο. Τα χειροποίητα παραδοσιακά είναι μέσα στην διαχρονική έκφραση τέχνης του γένους μας.
Είναι μια αξία διαχρονική, που θα ενισχυθεί από την Πολιτεία όσο το δυνατόν περισσότερο.
8.1. Η αγγειοπλαστική, γενικά τα κεραμικά, η χειροποίητη τέχνη της σιδηρουργίας, της χαλκουργίας, της αργυροχοΐας θα ενισχυθούν ιδιαιτέρως.
8.2. Μεγάλη έμφαση θα δοθεί στην χρυσοχοΐα που είναι από αρχαιοτάτων χρόνων Ελληνική Τεχνική και μας έχει αφήσει απείρου κάλλους τεχνουργήματα.
8.3. Στον τομέα της ένδυσης θα ενισχυθούν βιοτεχνίες, ύφανσης και κεντήματος με μεγάλο βάρος την άριστη ποιότητα των παραγομένων υλικών και προϊόντων με πρώτες ύλες της μητέρας Ελληνικής φύσης, όπως βαμβάκι, λινό κάνναβης, μετάξι κλπ.
8.4. Η παραγωγή υφασμάτων από μετάξι θα ενισχυθεί καθώς επίσης τεχνουργήματα, χειροποίητα, χαρακτικής και γλυπτικής, παραδοσιακά ή με καινοτόμες εφαρμογές.
8.5. Μεγάλη προώθηση θα δοθεί στις οικοτεχνίες για παραγωγή προϊόντων καπνού όπως τσιγάρα, πούρα κλπ καθώς και αλκοολούχων από απόσταξη ποτών όλων των ειδών όπως από κρεμμύδια, πατάτες, μούρα, μήλα και ότι άλλο είναι παραδοσιακό αλκοολούχο μπορεί να παραχθεί.
8.6. Το ίδιο θα ισχύει και για τους φυσικούς χυμούς. ΣΕΛΙΔΑ 20 από 40
8.7. Το κίνητρο για την προώθηση αυτών των δραστηριοτήτων είναι καθαρά φορολογικό και αναφέρεται στην φορολογική πολιτική του παρόντος.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8

https://esytrikkaion.blogspot.com/

ΕΣΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ elefsistrikkaion@gmail.com

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 4-6 ΤΡΙΚΑΛΑ

6994062041,6979002945 2431305153

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ_ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 8 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 8 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ