Reading Time: 2 minutes
Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΑΠΟΒΕΙ ΜΟΙΡΑΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΣΣΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΑ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΨΕΡΗΜΟ ΚΑΘΩΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΟΜΑ 69 ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ….

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΩΣΤΟΣΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΨΕΡΗΜΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΧΑΡΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ O Κ. ΦΕΛΕΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ #ΕΛΛΗΝΩΝ_ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙAΖΕΙ Η ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ:

Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΦΕΛΕΚΗΣ_ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ☎️ΤΗΛ.:,6942412335 📧e-mail: kostasfel89@gmail.com , ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΔΥΝΑΤΕΣ_ΑΛΗΘΕΙΕΣ ☎️ΤΗΛ.: 697 233 4359 📧e-mail: amfiktyonia.dunatesalithies@gmail.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.
Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.
13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.
13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.
13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.
13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα. ΣΕΛΙΔΑ 27 από 40
13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,
13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.
13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.
Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8

https://esytrikkaion.blogspot.com/

ΕΣΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ elefsistrikkaion@gmail.com

MΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 4-6 ΤΡΙΚΑΛΑ Τ.Κ 42100

6994062041,6979002945 2431305153

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ_ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ