Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ

Ο Φώτης Μιχαλακόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΑΝΑ…ΛΥΣΗ», με τον Νικόλαο Παπουτσή.

ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΣΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ;

Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ- ΟΠΛΙΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ, ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ.

Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΗΨΗ.

Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ- ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ- ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ. Η ΛΕΠΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ Α’ ΑΘΗΝΩΝ,ΦΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ.




ARVE

15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.
15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.
15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.
15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.
15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .
15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ