Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ME ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ME ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ME ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

#ellinonsynelefsis #ελληνωνσυνελευσις #ανακοινωση #δυτικηπελοποννησος #δημοςπατρεων

18/01/22 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ME ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

  ARVE Error: need id and provider

Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και το κομματικό του επιτελείο επιδίδεται σε πορείες-φιέστες διαφήμισης του ιδίου και παραπλάνησης των δημοτών καλώντας τους δημότες να κάνουν μηχανοκίνητη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα για τα επί χρόνια άλυτα προβλήματα του Δήμου Πατρέων και τις πολιτικές φτωχοποίησης των δημοτών που η ίδια η δημοτική αρχή ως κομματικό όργανο εκτελεί και εφαρμόζει συστηματικά. Οι δημότες της Πάτρας θυμούνται πριν 5 χρόνια ότι η “ποδαράτη” πορεία – φιέστα Πάτρα-Σύνταγμα του 2016 που οργάνωσε η δημοτική αρχή Πελετίδη με σύνθημα “δουλεία για όλους”, ωφέλησε τελικά μόνο στην προσωπική του προβολή. Ποιος νόμος υπαγορεύει ότι η Βουλή των Αθηνών -που μέσα κυβερνά και το κόμμα σας κύριε Πελετίδη εδώ και μισό αιώνα- πρέπει να λαμβάνει υπόψη της τα αιτήματα των πολιτών που διαδηλώνουν; ΚΑΝΕΝΑΣ! Καταντήσατε τους δημότες επαίτες απέναντι σε ένα κομματικό κράτος που γνωρίζετε ότι όλοι οι βουλευτές του έχουν θεσμοθετήσει ξεδιάντροπα και ομόφωνα την ΑΣΥΛΙΑ τους για κάθε έγκλημα που νομοθετούν εναντίον των πολιτών.
Τα κόμματά σας εκχώρησαν το δικαίωμα στο Τραπεζικό κατεστημένο να χαράσσει την οικονομική πολιτική του κράτους μας και να δημιουργήσει τις συνθήκες αιχμαλωσίας των Ελλήνων Πολιτών μέσω του χρέους, αποκρύπτοντας τον τεράστιο πλούτο τους. Εξαπατάτε τους δημότες καλώντας τους να διαμαρτυρηθούν μπροστά από μια Βουλή που δεν έχει συσταθεί ποτέ σε Σώμα με Νόμο. Γιατί δεν λέτε στους Δημότες ότι όλοι οι βουλευτές των κομμάτων- συμπεριλαμβανομένου του κόμματος σας ΚΚΕ -μέσα στην Βουλή είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ διότι δεν υπάρχει ΦΕΚ -ΝΟΜΟΣ που να τους καταγράφει ως βουλευτές του Σώματος της Βουλής;
Καλούμε όλους τους δημότες να απαξιώσουν τα κομματικά στελέχη που έχουν καταλάβει τον δήμο τους και να ενεργοποιηθούν στους δημοτικούς οργανισμούς ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, να γνωρίσουν με αποδείξεις τον τεράστιο πλούτο τους και να διοικήσουν με πραγματική Δημοκρατία Αξιών και Αρχών της Ελληνικότητας την ίδια μας την Ιερή χώρα Ελλάς.
—–
Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ, Τ.Κ. 27131, ΕΛΛΑΣ
Α.Φ.Μ. 997343310, Δ.Ο.Υ. ΠΥΡΓΟΥ, ΑΡ. ΓΕΜΗ 132545107000
Τηλ. +30 2621044277, Ε-ΜΕΙΛ: esydpdp@gmail.com
ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΛ. 26210 44277 EMAIL: press.esydpdp@gmail.com
 
—-

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ
ΡΑΔΙΟ- WEB TV ΠΕΛΟΠΑΣ
ΠΗΓΗ
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ