Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ "ΞΕΝΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΑ" ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ
Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ “ΞΕΝΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΑ” ΕΝΑΝΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ

Ο Αλέξανδρος Καζαντζής, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΑΝΑ…ΛΥΣΗ», με τον Νίκο Παπουτσή.

ΟΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΕΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΑΜΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΕΦΤΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ Max Planck , ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΦΕΥΡΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΜΕΣΩ ΔΙΥΛΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ…

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ,ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ. Η ” Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν  Σ Υ Ν Ε Λ Ε Υ Σ Ι Σ ” ΕΙΝΕ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ !

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ/ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΑ. ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ .

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΥΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΟΡΘΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΕΣΩΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ !

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ !!!




ARVE

6.0 ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

6.1. Θα δημιουργηθούν ειδικές υποδομές όπου οι ερευνητές θα μπορούν να υλοποιούν με άνεση τις έρευνες/-πειράματα καινοτομικά. Αξιοποίηση των αποτελεσμάτων.
6.2. Θα δημιουργηθούν ειδικά σχολεία για παιδιά με υψηλά νοητικά επίπεδα ούτως ώστε να αναπτύξουν ορθά τις δυνατότητες τους.
6.3. Θα εγκατασταθούν καινοτόμα προγράμματα και σοβαρά δίκτυα σε όλα τα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, έτσι ώστε με τα ειδικά προγράμματα να μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν οι νέες καινοτομίες, δημιουργίες, τεχνολογίες και άλλες εξελίξιμες μορφές προϊόντων, έτσι ώστε τα παραγόμενα προϊόντα να διατίθενται αμέσως στο εμπόριο για περαιτέρω αμοιβαίο όφελος του εκπαιδευτικού προγράμματος, τους μαθητές που φοιτούν, τους καθηγητές που διδάσκουν και κατ’ επέκταση της Ελλάδος, των Ελλήνων και του Ελληνισμού γενικότερα, με τέτοιο τρόπο ώστε μέχρι το δέκα (10 %) τοις εκατό των δικαιωμάτων να επιστρέφει πίσω στο ίδρυμα/ σχολείο από όλες τις εμπορικές δραστηριότητες που θα προωθηθούν με τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες και έτσι αυτά τα σχολεία/ ιδρύματα να δημιουργούν δικούς τους μηχανισμούς αυτοχρηματοδότησης για να λειτουργούν απρόσκοπτα.
6.4. Θα συσταθεί ειδική επιτροπή άμεσων αδειοδοτήσεων για επενδύσεις ειδικά σε καινοτόμες τεχνολογίες ώστε να ωφεληθεί άμεσα όλη η κοινωνία.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ