Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΜΕΡΟΣ 4ο)
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΜΕΡΟΣ 4ο)

Είχαμε την τιμή να έχουμε κοντά μας σε ένα τέταρτο μέρος τον κ. Αναγνωστόπουλο Ηλία, Υπ. Βουλευτή στο Ν. Κορινθίας με την Ελλήνων Συνέλευσις. Με τον κ. Αναγνωστόπουλο θα μιλήσουμε επάνω στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ…ΔΗΜΟΣ όπου θα αναλύσουμε περισσότερο την πραγματική ΙΣΧΥ του Δήμου και πώς μπορεί να μπει σε λειτουργεία όλο αυτό το σύστημα των ομόκεντρων κύκλων που αναλύσαμε στην προηγούμενη μας εκπομπή.

ME ΚΥΡΙΟ ΒΑΣΙΚΟ και ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ τον ίδιο τον ΠΟΛΙΤΗ. Μην λείψει κανείς… Για να μην χάνεις εκπομπή κάνε εγγραφή/subscribe στο κανάλι μας στο YouTube και μη ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το καμπανάκι των ειδοποιήσεων για να ενημερώνεσαι πρώτος δια ότι νέο ανεβαίνει: https://www.youtube.com/channel/UC6m0…

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ.

Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥ;

https://www.artemis-sorras.gr/dimoi/hrimatodotisi-olon-ton-ergon-toy-dimoy

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8

https://esytrikkaion.blogspot.com/

ΕΣΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ elefsistrikkaion@gmail.com

6994062041,6979002945 2431305153

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 4-6 ΤΡΙΚΑΛΑ Τ.Κ 42100

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ_ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ