Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΘΕΟΙ ΣΟΥ…
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΘΕΟΙ ΣΟΥ…

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΘΕΟΙ ΣΟΥ…

Όταν βλέπεις κάποιον και του λες: «Παιδί μου, Έλληνας είσαι; Ο Καραϊσκάκης τι είναι; Προγονός σου! Πολύ ωραία! Ο Κολοκοτρώνης πρόγονος σου κι αυτός! Ο Αχιλλέας κι αυτός!

 

 Ο Περσέας; Κι αυτός! Ο Απόλλωνας; Αυτός είναι ιδέα; Άντε να χαθείς, βλαμμένο! Τι λες; Από εκεί γεννήθηκαν όλοι. Ο Αχιλλέας δεν ήταν γιος Θεού; Μα, ο Μίνωας δεν είναι γιος του Δία; Είναι ο Δίας ιδέα; Τι να σου πω; Οπότε, ο Ηρακλής γεννήθηκε μόνος του και ο Αχιλλέας φύτρωσε!».

Θέλω να καταλάβουμε λοιπόν ότι οι Θεοί δεν είναι Ιδέα.
 

 ΑΡΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΘΕΟΙ ΣΟΥ

Με οτιδήποτε υπάρχει στον πλανήτη και φαίνεται. Είναι καταγεγραμμένο με Ναούς, με ιστορία, με αγάλματα, με ενεργειακούς τόπους, με τόπους όπου μπορείς να πηγαίνεις και να γίνεσαι καλά. Θα ξανανοίξουν πάλι αυτές οι πηγές. Υπήρχαν πάντα! Η Γη δίνει πάντα.
 

Εμείς δεν είμαστε απόγονοι του Αβραάμ, γιατί αυτοί είναι ζώα κι είναι από τους πιθήκους. Το λένε οι άνθρωποι, αλλά εμείς δεν είμαστε από εκεί. Είναι πρόγονοι μας ο Αβραάμ, ο Ισαάκ και ο κάθε …………; Αφού δεν έχει μανούλα! Ποια είναι η μάνα του Αβραάμ; Δεν την έχει ορίσει! Ποια στον διάολο τον γέννησε; Μηχανή τον έφτιαξε; Το λένε μόνοι τους βρε παιδί μου. Δεν έχουν μανούλα! Πρέπει να καταλάβετε την διαφορά.

 

Δεν γίνεται λοιπόν να κάνεις ότι δεν βλέπεις.

Τι δεν βλέπεις; Τον πρόγονο σου; Δηλαδή, εγώ σε χίλια χρόνια τι είμαι; Δεν υπάρχω; Εσύ, σε χίλια χρόνια, τι θα είσαι; Που θα έχεις κάνει ένα τσούρμο παιδιά και θα είναι τα παιδιά των παιδιών σου και το DNA σου θα είναι εκεί, αλλά εσύ δεν υπάρχεις! Και στα 10.000 χρόνια εσύ είσαι Ιδέα; Πώς να δεχτούμε λοιπόν την βλακεία του κάθε απόγονου; Τι σημαίνει ότι είναι Ιδέα; Πέρασαν τα χρόνια και εγώ είμαι παλιός και αυτοί είναι καινούργιοι;
 
Ελάτε λοιπόν να συντονίσουμε το μυαλό μας τώρα! Τι είναι αυτό που δεν χωράει στο μυαλό μας και δεν μπορούμε να καταλάβουμε; Εμείς είμαστε παιδιά των προγόνων μας. Οι πρόγονοι μας είναι απο εκεί. Δεν μπορεί ο Καραϊσκάκης δικός μας, ο Αχιλλέας δικός μας και ο Δίας όχι! Είναι δυνατόν; Άρα, λοιπόν να μπείτε στην διαδικασία να καταλάβετε να γίνετε Ένα με την Επίκληση, να καταλάβεις τι λέει και να βρεις τα κλειδιά της κι όπου το λες θα πάρει φωτιά. Δεν φαντάζεσαι τι μπορείς να κάνεις, ακόμα και μόνος σου.
 
 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

 
Αλλά, όταν θα πας να διαβάσεις σε ένα χώρο, το λες γιατί το κάνεις. Λες: ΑΥΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ… και σημάδεψε το!
Και θα κλείσεις με το τι θέλεις να κάνεις. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΘΟΝΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΧΘΟΝΑ ΚΑΙ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ. 
 
Γυρίστε τα όλα! Έτσι θα το κάνετε! Αν το κάνετε τώρα 10.000 Έλληνες σε όλον τον πλανήτη, θα το ακούσουν στερεοφωνικά όλοι. Αν το κάνουμε 5, δεν γίνεται! Βγείτε έξω λοιπόν και γυρίστε τα πάντα! Αυτά που δεν βλέπετε, αλλά υπάρχουν! 
Και τους δικούς σου δεν βλέπεις! Πώς θα δεις τους άλλους.
 
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ.
 

 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΝΕΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ