ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΝ ΓΕΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 

ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ – ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ – ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ – ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ – ΘΕΟΓΟΝΙΑ – ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ – ΗΛΙΑΚΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ – ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΣΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ – ΡΗΤΟΡΙΚΗ – ΘΕΑΤΡΟ – ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΟΥ – ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ – ΑΜΥΝΑ – ΕΠΙΘΕΣΗ – ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. ΑΡΧΙΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΧΑΡΑΞΗ, ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΣΑΠΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ, ΨΕΥΤΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ, ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ, ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΩΣΗ, ΣΕ ΑΝΤΙΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ, ΒΑΘΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ, ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟΙ, ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ. 

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΔΟΓΜΑ, ΑΙΡΕΣΗ, ΣΕΧΤΑ, ΣΤΟΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΨΕΥΤΙΚΟ, ΒΔΕΛΥΡΟ, ΜΙΑΡΟ, ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΕΒΡΑΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΙΑΧΩΒΙΤΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΤΑΤΟΙΣΤΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΗ, ΕΙΤΕ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΩΝ – ΒΑΠΤΙΣΤΩΝ – ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΩΝ – ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ – ΛΟΥΘΕΡΙΑΝΩΝ – ΓΙΟΓΚΑ – ΜΥΘΡΑΔΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ, ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑΣ, Ο ΙΔΙΟΣ. ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ Η ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΘΕ ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ. 

ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΘΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΦΡΙΚΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ. ΘΑ ΤΟ «ΒΑΠΤΙΣΟΥΝ», ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΥΔΩΡ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΓΚΑΝΙΑΣ, ΜΑΓΕΙΑΣ, ΜΑΥΡΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ. ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΔΟΥΛΟ, ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΙΑΣΜΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ DNA ΜΑΛΛΙΑ. ΤΑ ΜΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΓΚΑΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ.

ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΑ ΦΡΙΚΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΩΣ «ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ», ΟΤΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΣΟΥ, ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΣΜΟΥ ΣΟΥ. 

 

ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΒΔΕΛΥΡΟΥΣ ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΘΕΟΥΣ.

ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑΣ, ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ, ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΔΕΛΥΡΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΕΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑΖΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ. ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΙΣΤΑ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ. ΕΠΕΙΤΑ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΠΙΣΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ.

 ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΔΕΛΥΡΗ ΣΑΠΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΝΑ. 

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!! ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΖΩΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ??? ΕΣΕΙΣ, ΡΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΙ ΑΝΕΧΕΣΤΕ??? ΕΣΕΙΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΤΕ??? ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ??? 

Η ΣΑΠΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ, ΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙ, ΤΟ ΧΑΡΑΖΕΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΠΑΝΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ, ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΚΗΤΑΣ ΑΡΧΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΕ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΜΥΚΗΤΑ. ΕΠΕΙΤΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΨΕΥΤΟΘΕΟ, ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΣΟΥ. 

ΕΤΣΙ, ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ ΨΕΥΤΟΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ