Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Η Ελένη Μηλιώρη, υποψήφια βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή “ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ … Ε.ΣΥ.;” με την Ειρήνη Στυλίκη.

Η ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Κα ΕΛΕΝΗ ΜΗΛΙΩΡΗ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΡΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΩΜΑΣΤΕ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 13 ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΗΛΥΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.




ARVE

2.0. ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

2.1. Η Ελλήνων Πολιτεία σε όλους τους Δήμους θα προσφέρει Διαρκή Ελληνική Παιδεία.
2.2. Θα κατασκευαστούν χώροι Διδασκαλίας και Φιλοξενίας για όλες τις ηλικίες, με εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς με άξονα Διδασκαλίας την Γραμματεία μας και την αναβάθμιση σε κάθε τομέα ενδιαφέροντος των Πολιτών που θα ακολουθούν το πρόγραμμα. Στοίχημα της Πολιτείας είναι η αναβάθμιση ολόκληρης της κοινωνίας εντός του Ελλάνιου Αξιακού Συστήματος.
2.3. Θα οργανωθούν ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τους Έλληνες όλων των ηλικιών. Θα επιδοτηθεί ένα «τέλος εκπαίδευσης» για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα ξεχωριστά, ώστε να παρακολουθούν τις εκπαιδευτικές συνεδρίες και τα προγράμματα ή να οργανώνουν τέτοιες συνεδρίες και προγράμματα για «επανεκπαίδευση και επανακατάρτιση», ούτως ώστε, ο κάθε Έλληνας να ενημερώνεται για τις νέες προοπτικές, τα νέα επαγγέλματα, νέες δεξιοτεχνίες, τέχνες, γινόμενοι όλοι παραγωγικότεροι πολίτες.

3.0 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ

3.1. Μέσα στα πλαίσια της προσφοράς της Ελλήνων Πολιτείας για Διαρκή Ελληνική Παιδεία είναι και η δημιουργία σε κάθε πόλη – κωμόπολη δημόσια βιβλιοθήκη με βιβλία της πραγματικής Ελληνικής Γραμματείας, σε ένα ιδανικό περιβάλλον εναρμονισμένο με τον ρόλο που υπηρετεί και με περιεχόμενο συγγράμματα για την γνωσιακή επιμόρφωση των Πολιτών.
3.2. Οι βιβλιοθήκες θα είναι και κέντρα πληροφοριών τα οποία θα βρίσκονται συνδεδεμένα διαδικτυακά με άλλα παρόμοια κέντρα σε όλο τον πλανήτη ούτως ώστε να μπορεί ο ενδιαφερόμενος να έχει διευρυμένη πρόσβαση.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ