Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Τα “ζόμπι” επανέρχονται… στα Δ.Σ. των τραπεζών!
Τα “ζόμπι” επανέρχονται… στα Δ.Σ. των τραπεζών!

Τα “ζόμπι” επανέρχονται… στα Δ.Σ. των τραπεζών!

Τα “ζόμπι” επανέρχονται… στα Δ.Σ. των τραπεζών! Καταχρεωμένα λαμόγια και απατεώνες παίρνουν σειρά για νέες κονόμες με την ανοχή της κυβέρνησης.

edolio5 team 
 

Το ζήτημα των προσώπων που απαρτίζουν τα ΔΣ των τραπεζών έχει εσχάτως επανέλθει στο προσκήνιο από παραφυάδες και συστήματα που αποσκοπούν στην ολική επαναφορά στο τραπεζικό γίγνεσθαι για τα θλιβερά απομεινάρια του χθες!

Σε μια εποχή όπου η ισορροπία στο τραπεζικό σύστημα έχει “αποκατασταθεί” , επιδιώκεται με νόμο να αρθούν οι περιορισμοί τους οποίους είχαν θέσει Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και SSM και να επιστρέψουν στα ΔΣ των πιστωτικών ιδρυμάτων αποτυχημένοι πρώην τραπεζίτες που εκδιώχθηκαν κλωτσηδόν, υπερδανεισμένοι επιχειρηματίες

που διαχρονικά έκαναν κατάχρηση εξουσίας και αποσπούσαν προνομιακές ρυθμίσεις δανείων και χρηματοδοτήσεις αλλά και πάσης φύσης εργολάβοι και προμηθευτές που αποσκοπούν σε έργα και αναθέσεις φιλέτων των τραπεζών, αλλά και νταραβεριτζήδες, επικοινωνιολόγοι που πουλάνε προστασία και υπηρεσίες αλλά και κομματόσκυλα, συνδικαλιστές και λοιποί ρουσφετολόγοι!

Για να το τελειώνουμε: αλίμονο λοιπόν εάν μετά από 10 χρόνια βαθιάς οικονομικής κρίσης, 5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ και 2 χρόνια πανδημίας, μας συμβεί και αυτό! Να δούμε ξανά στα ΔΣ των τραπεζών τα ζόμπι του τραπεζικού συστήματος, τους μπαταχτσήδες μεγαλοεπιχειρηματίες που βούτηξαν τα θαλασσοδάνεια και τα έκαναν βίλες, κότερα και έβγαλαν τα λεφτά στην Ελβετία!

Αλίμονο αν ξαναδούμε στα ΔΣ των τραπεζών τα λαμόγια του χθες, την Διαπλοκή, τους νταβατζήδες και όλους τους υπαίτιους της καταστροφής του τραπεζικού συστήματος και της οικονομίας της χώρας!

ΠΗΓΗ   https://edolio5.blogspot.com/

σσ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΑΤΟΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ