Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ
Ο Ανδρέας Καμπέρης, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ … Ε.ΣΥ.;;», με τον Θοδωρή Λαφαζανίδη.
ΑΡΤΕΜΙΣ -30 . ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΨΟΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ. Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ.
ΤΟ “ΑΡΤΕΜΙΣ” ΠΑΡΗΧΘΗ. ΑΛΛΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ. ΑΡΧΙΚΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΓΚΙΟΛΒΑ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ “ΑΡΤΕΜΙΣ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΟ. ΌΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΑΡΧΙΚΟ .
Η ΕΒΟ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΟΜΟΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ “ΑΡΤΕΜΙΣ”.
ΕΙΧΕ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ 75 ΔΙΣ. ΔΡΑΧΜΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΕΔΑΦΟΣ .
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ .
Η Ε.ΣΥ. ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΛΟΥΤΟΥ . ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ . ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ.



ARVE

6.0 ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

6.1. Θα δημιουργηθούν ειδικές υποδομές όπου οι ερευνητές θα μπορούν να υλοποιούν με άνεση τις έρευνες/-πειράματα καινοτομικά. Αξιοποίηση των αποτελεσμάτων.
6.2. Θα δημιουργηθούν ειδικά σχολεία για παιδιά με υψηλά νοητικά επίπεδα ούτως ώστε να αναπτύξουν ορθά τις δυνατότητες τους.
6.3. Θα εγκατασταθούν καινοτόμα προγράμματα και σοβαρά δίκτυα σε όλα τα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, έτσι ώστε με τα ειδικά προγράμματα να μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν οι νέες καινοτομίες, δημιουργίες, τεχνολογίες και άλλες εξελίξιμες μορφές προϊόντων, έτσι ώστε τα παραγόμενα προϊόντα να διατίθενται αμέσως στο εμπόριο για περαιτέρω αμοιβαίο όφελος του εκπαιδευτικού προγράμματος, τους μαθητές που φοιτούν, τους καθηγητές που διδάσκουν και κατ’ επέκταση της Ελλάδος, των Ελλήνων και του Ελληνισμού γενικότερα, με τέτοιο τρόπο ώστε μέχρι το δέκα (10 %) τοις εκατό των δικαιωμάτων να επιστρέφει πίσω στο ίδρυμα/ σχολείο από όλες τις εμπορικές δραστηριότητες που θα προωθηθούν με τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες και έτσι αυτά τα σχολεία/ ιδρύματα να δημιουργούν δικούς τους μηχανισμούς αυτοχρηματοδότησης για να λειτουργούν απρόσκοπτα.
6.4. Θα συσταθεί ειδική επιτροπή άμεσων αδειοδοτήσεων για επενδύσεις ειδικά σε καινοτόμες τεχνολογίες ώστε να ωφεληθεί άμεσα όλη η κοινωνία.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ