Reading Time: 3 minutes

ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ (ΜΕΡΟΣ Α’)

ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ (ΜΕΡΟΣ Α')
ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ (ΜΕΡΟΣ Α’)

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΙΑΚΩΒΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ, ΤΗΣ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ, ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΔΙΕΘΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΞΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ. Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ 40 ΕΤΩΝ ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ , ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΠ ΑΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΙΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

9.0 ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ελλάδα ίσον θάλασσα. Είμαστε οι άνθρωποι της θάλασσας. Έχουμε στο DNA μας την σύνδεσή μας με τη θάλασσα. Η ενίσχυση της θέσης παγκοσμίως της ναυτιλίας ακόμη περισσότερο από ότι είναι σήμερα είναι βασικός στόχος της Ελλήνων Πολιτείας. Σημαντικό επίσης είναι το γεωστρατηγικό σημείο όπου βρίσκεται η Ελλάδα που ενώνει τρείς ηπείρους.

Η ναυτιλία θα θέσει την Ελλάδα ως παγκόσμιο κέντρο συναλλαγών και εμπορίου.

9.1. Η Ελλήνων Πολιτεία έχει σαν στόχο τη βιομηχανική ανάπτυξη της ναυτιλίας σε όλα τα επίπεδα.

9.2. Βασικός στόχος να δημιουργηθούν ελεύθερες ζώνες εμπορίου και διακίνησης, τεράστιοι αποθηκευτικοί χώροι, όλες οι απαραίτητες υποστηρικτικές υπηρεσίες κ.ο.κ.

9.3. Η Πολιτεία θα είναι συνεπίκουρη της ναυτιλίας ώστε να γίνει η Ελλάδα το παγκόσμιο κέντρο εμπορίου και συναλλαγών.

9.4. Θα γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις σε όλα τα επίπεδα ούτως ώστε να υπάρχει υπερσύχρονο δίκτυο σιδηροδρομικών σταθμών, αεροδρομίων, περιφερειακών δρόμων δομημένων με τις ανάλογες υπηρεσίες, θα επανδρωθούν με υπερσύχρονη διαχείριση αποθήκευσης, τελευταίας τεχνολογίας μηχανισμούς φόρτο – εκφορτώσεων, ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης της κίνησης κτλ ούτως ώστε η Ελλάδα να αποτελέσει ένα υπερσύχρονο διαμετακομιστικό κέντρο και εμπορίου.

9.5. Θα ενισχυθεί η υπάρχουσα ναυπηγική κατασκευαστική τεχνογνωσία καθώς και οι υψηλών προδιαγραφών επισκευές όλων των πλωτών μέσων σε ναυπηγοεπισκευαστικές εγκαταστάσεις.

9.6. Στόχος είναι η κατασκευή υψηλοτάτης τεχνολογίας πλοίων, που θα παρέχουν ασφάλεια, χρηστικότητα και άνεση.

9.7. Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί ώστε η ενέργεια που απαιτείται για την κίνηση των πλοίων να αντικατασταθεί με εναλλακτικές μορφές ενέργειας με στόχο την ελεύθερη ενέργεια.

Η Ελλήνων Πολιτεία με το πρόγραμμα αυτό θέτει την Ελλάδα στη θέση που της ανήκει στον τομέα της ναυσιπλοΐας.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.