Reading Time: 3 minutes
ΔΙΚΑΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
ΔΙΚΑΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ
Ο Χρήστος Κυριακόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ … Ε.ΣΥ.;», με τον Κώστα Φραγκόπουλο.
(Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ) ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΝΑΠΗΡΟΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;;;
ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ, ΓΙΝΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΤΣΙ!!! ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ…ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΣΕ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΔΙΑΒΗΤΗΣ, ΑΥΤΙΣΜΟΣ, … ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΟΥΜΕ;;;
ΚΑΙ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑΜΕ, ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΑΜΕΑ, ΠΟΥ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ 300€ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ Η ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΣΤΑ ΜΜΕ!!! ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ!!! ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΟ;;; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ;;;
ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ;;; ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΜΑΣ;;; ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΕΚΚΟΥΣΙΑ Η ΑΚΚΟΥΣΙΑ;;; ΑΛΛΑ ΕΙΤΕ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ, 2 ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ!!! ΔΙΟΤΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΑ!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΜΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ – ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ – ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΛΥΣΣΑΛΑΙΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΘΗΚΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΛΕΙΦΗΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ.
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ “ΠΑΡΑ” …
ΤΟ ΠΑΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ; ΟΠΟΤΕ… ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ; ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ; ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΕΜΠΟΡΙΟ… ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ; … ΑΑΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ! Ο ΝΟΜΟΣ / ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ… ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ;
ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ… ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ… ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΕΤΣΙ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ… ΕΤΣΙ;;; ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;;; ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ… ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;;; ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ ΤΩΡΑ;;
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΡΟΦΑ, ΔΗΛΩΝΩΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΘΕΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΠΑΡΑ…” ΌΤΙ “ΠΑΡΑ” ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ-ΦΥΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ.
Η ΦΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ; … ΕΕΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ!!! ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ;;; … ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ !!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΥΣ; ΜΗ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΗΠΩΣ;;;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! ΠΩΣ ΦΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑ-ΦΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ … ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ; ΠΩΣ ΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΑ-ΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ;… ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!!!13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.
Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.
13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.
13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.
13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.
13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.
13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,
13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.
13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.
Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.