Ο ΕΟΤ ΞΕΠΟΥΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Ο ΕΟΤ ΞΕΠΟΥΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
Ο ΕΟΤ ΞΕΠΟΥΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΜΙΑΣ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1950 ΟΠΟΥ ΙΔΡΎΕΤΑΙ Ο Ε.Ο.Τ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Ή ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΠΔΔ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΑΛΈΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΎΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΣΎΝΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 920/1971 ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΉΘΗΚΕ ΣΤΗΝ “ΑΞΕ ΑΣΤΗΡ”(ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ) ΕΔΑΦΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 190 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 500 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ..
ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ( ΒΛΕΠΕ ΦΕΚ 3084/2016) ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΑΡΑΒΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 400 ΕΚ.€ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ 305 ΠΗΡΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 95 ΕΚ.€.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ(ΒΛΕΠΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΤΛ) ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΙΔ.ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΛΔ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ..(ΔΗΜΟΣΙΟ)
ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΕΞΙ ΕΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΔΑΝΕΙΟΥ(600ΔΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ 2.3 ΤΡΙΣ € ΓΙΑ ΤΗ ΔΌΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΒΛΕΠΕ ΟΡΑΜΑ ΕΛΛΆΣ Ή ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΆΣ) ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΈΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ…
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mwvRKR5TAAQ]
#ΑΛΚΗΣ_ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ– ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: saregiannidesalkes@gmail.com ΕΚΠΟΜΠΗ “ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΥΛΩΝΑ ΠΕΛΟΠΑΣ ΡΑΔΙΟ-WEB TV https://www.facebook.com/radiopelopas/ ΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ ΤΗΛ. 6997255597 & 6932412267 EMAIL: radiopelopas@gmail.com BLOG: https://radiopelopas.blogspot.com/

ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;

ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ!

… 2012, 2013, 2014, 2015 <——–> ??? 2016, 2017, 2018, 2019, 2020…

ΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1TYF7-ZMkO8]ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α.

====

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ  ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5XMg8t1eTSs]
===
 2,3 ΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
===
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
ELEFSIS TV BINTEO
ALFEIOS WEB TV
ΡΑΔΙΟ- WEB TV ΠΕΛΟΠΑΣ
===
Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ, Τ.Κ. 27131, ΕΛΛΑΣ
Τηλ. 26210 44277, Ε-mail: esydpdp@gmail.com
FACEBOOK
twitter
====
ΠΗΓΗ