Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΧΡΗΜΑ: ΤΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ
ΧΡΗΜΑ: ΤΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ
Η Ελένη Νιάρχου, υποψήφια βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ», με την Ελένη Μπακιρτζή.
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ, ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ. ΠΟΣΟΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ;
ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟΥΣ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ.
ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΦΤΩΧΟΥΣ Ή ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ. ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΣΘΕΝΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΖΩΗ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΦΟΥ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ.



ARVE

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β
ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:
Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.
Οι τέσσερεις βασικές ομάδες επιτροπών θα είναι:
Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ
1.0 Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου
2.0 Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,
3.0 Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ