Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
ΨΕΥΔΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ IN.GR
ΨΕΥΔΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ IN.GR

ΨΕΥΔΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ IN.GR

Σε ένα μεγάλο “ατόπημα” έπεσε ο αρθρογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος του in.gr, όταν στην προσπάθειά του να επηρεάσει την κοινή γνώμη με την επικαιρότητα των ημερών, έγραψε το συγκεκριμένο άρθρο, αναφέροντας ανυπόστατα πράγματα που έρχονται σε αντίθεση με δικαστικές αποφάσεις.

Σε μια από τις παραγράφους του κειμένου του λοιπόν, την οποία καθονομάζει “Οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα”, γράφει χαρακτηριστικά :

“Η ΕΛ.ΑΣ., λοιπόν, ερευνά πρωτίστως το φόρουμ «Ελληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς» που αριθμεί περίπου 8.000 μέλη και σχετικά πρόσφατη έρευνα – σε συνεργασία με την ΕΥΠ – έφερε στην επιφάνεια κοινά μέλη και άλλους συσχετισμούς με το κόμμα Ελλήνων Συνέλευσις του Αρτέμη Σώρρα. Ο τελευταίος καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση αφού, όπως αναφέρθηκε σε εισαγγελική πρόταση, «το κόμμα του δρούσε ως εγκληματική οργάνωση πείθοντας τους πολίτες να μην καταβάλλουν ασφαλιστικές εισφορές και οφειλές στο Δημόσιο, σε τράπεζες και σε ασφαλιστικά ταμεία (σ.σ.: με επίκληση την είσπραξη του περιώνυμου «κατοχικού δανείου»), με αποτέλεσμα να υποστούν ανυπολόγιστη βλάβη».”

Προφανώς ο κύριος Λαμπρόπουλος, δεν έχει την παραμικρή ενημέρωση σε σχέση με την “καταδίκη” του κυρίου Αρτέμη Σώρρα, γεγονός που δείχνει ότι ενημερώνεται από συναδέλφους του και όχι από νομικά έγγραφα. Του είπαν, άκουσε, έγραψε.
Ας τον ενημερώσουμε λοιπόν ότι στην απόφαση 5077/2019 του Εφετείου Αθηνών, ο κύριος Σώρρας, αθωώθηκε για τις εξής κακουργηματικές κατηγορίες :

1. Απάτη κατά συναυτουργία και κατά εξακολούθηση εις βάρος τραπεζών σε ποσό που υπερβαίνει τα 120.000 ευρώ, η οποία διαπράχθηκε στην Αθήνα κατά τη χρονική περίοδο 2012 -2016.

ΑΠΟΦΑΣΗ : Απαράδεκτη η ποινική δίωξη.

2. Απάτη κατά συναυτουργία και κατά εξακολούθηση εις βάρος του δημοσίου, ΝΠΔΔ και τραπεζών σε ποσό που υπερβαίνει τα 120.000 ευρώ, η οποία διαπράχθηκε στην Αθήνα κατά τη χρονική περίοδο 2012 – 2016.

ΑΠΟΦΑΣΗ : Αθώος.

3. Απρόσφορη απόπειρα απάτης κατά μόνας κατά εξακολούθηση εις βάρος του δημοσίου, ΝΠΔΔ και τραπεζών με επιδιωχθέν όφελος και απειληθείσα ζημιά άνω των 120.000 ευρώ, η οποία διαπράχθηκε στην Αθήνα κατά τη χρονική περίοδο 15 – 5 – 2014 έως 16 -06 – 2016.

ΑΠΟΦΑΣΗ : Αθώος.

4. Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατά συναυτουργία, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια τελεθείσα για λογαριασμό, προς όφελος και εντός των πλαισίων εγκληματικής οργάνωσης, η οποία διαπράχθηκε στην Αθήνα κατά τη χρονική περίοδο 2012 – 2016.

ΑΠΟΦΑΣΗ : Αθώος.

5. Συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, η οποία διαπράχθηκε στην Αθήνα το 2012.

ΑΠΟΦΑΣΗ : Αθώος.

6. Διασπορά ψευδών ειδήσεων κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, η οποία διαπράχθηκε στην Αθήνα κατά τη χρονική περίοδο 2012 – 2016.

ΑΠΟΦΑΣΗ : Αθώος.

7. Διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, η οποία διαπράχθηκε στην Αθήνα κατά τη χρονική περίοδο 1 – 1 – 2012 έως 31 – 3 – 2016.

ΑΠΟΦΑΣΗ : Αθώος.

8. Διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, η οποία διαπράχθηκε στην Αθήνα κατά τη χρονική περίοδο 1 – 4 -2016 έως 31 – 12 -2016.

ΑΠΟΦΑΣΗ : Αθώος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΦΕΣΗ

9. Απόπειρα απάτης κατά συναυτουργία εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου με επιδιωχθέν όφελος και απειληθείσα ζημιά άνω των 120.000 ευρώ, η οποία διαπράχθηκε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2012.

ΑΠΟΦΑΣΗ : Ένοχος.

Ξανατονίζουμε στον κύριο Λαμπρόπουλο, πως η τελευταία κατηγορία για την οποία ο κύριος Σώρρας εξέτισε ποινή φυλάκισης, βρίσκεται σε διαδικασία έφεσης.

Άλλη μια πληροφορία που θα δώσουμε στον ανενημέρωτο δημοσιογράφο και αρθρογράφο του in.gr κύριο Λαμπρόπουλο, είναι ότι η “Ελλήνων Συνέλευσις” στην οποία είναι εκλεγμένος πρόεδρος ο κύριος Σώρρας, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ. 

Ο εθνικός πολιτικός φορέας “Ελλήνων Συνέλευσις” από την αρχή της ίδρυσής του, κατέθεσε την Ιδρυτική Διακήρυξη και τις προγραμματικές δηλώσεις του στον Άρειο Πάγο με αρ. πρ. 6199/4.9.2015.

Στην Ιδρυτική Διακήρυξη, αναφέρεται χαρακτηριστικά : “Για όλα τα ανωτέρω ως Πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας επειδή έτσι και αλλιώς όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται επ΄ ονοματί μας, επικαλούμαστε τα Συνταγματικά δικαιώματα μας και αποκηρύσσουμε όλα τα πολιτικά κόμματα γιατί δεν εκπροσωπούν εμάς, τα συμφέροντα μας και τα δικαιώματα μας και αποφασίζουμε να προχωρήσουμε: ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Με τους διακριτικούς τίτλους: «Ε.ΣΥ.», «ΕΛ.ΕΥΣΙΣ» και «ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ».

Συνεχίζει λοιπόν ο κύριος Λαμπρόπουλος :

“Στον κολοφώνα της… δόξας του, τα μέλη του κόμματος Ελλήνων Συνέλευσις ξεπέρασαν τις 12.000, με ορισμένα να ορκίζονταν πίστη στο δωδεκάθεο σε τελετές στην Αρχαία Ολυμπίαενώ με σχετικά πρόσφατα έγγραφά τους ανακαλούσαν την εμπιστοσύνη τους και «έπαυαν» τον έλληνα Πρωθυπουργό, σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του κοινοβουλίου!”

Κύριε Λαμπρόπουλε, θα υποθέσω ότι έχετε διδαχθεί την τέχνη της δημοσιογραφίας από τον κύριο Μάνεση και δεν μάθατε να ερευνάτε και να ακολουθείτε τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Ωστόσο να σας ενημερώσω ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων τιμωρείται με χρηματική ποινή ή κοινωφελή εργασία, οπότε προσπαθήστε να είστε πιο ακριβής και αληθής στις πληροφορίες που δίνετε στους αναγνώστες σας.

Αφού μάθατε λοιπόν ότι η “Ε.ΣΥ” δεν είναι κόμμα, να σας ενημερώσω ότι κανένα μέλος της δεν έχει ορκιστεί στο δωδεκάθεο, ούτε και έχει κάνει τελετές, παρά δρώμενα. (Σας παραπέμπω στο σχετικό link για να ενημερωθείτε ορθά)
Επιπλέον, ο όρκος στον οποίο αναφέρεστε, είναι κατ’ αρχάς ο Όρκος του Πολεμιστή, τον οποίο εάν είχατε διαβάσει για να γράψετε το άρθρο σας, θα γνωρίζατε ότι είναι όρκος προς το σύνολο και προς τον εαυτό με στόχο και σκοπό την απελευθέρωση των ανθρώπων.
Τώρα εντάξει, εσείς ορκιστήκατε (μάλλον) στην ομοούσια τριάδα ότι θα λειτουργείτε με βάση των κώδικα της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, οπότε καταλαβαίνουμε να παρεξηγείτε τον Όρκο του Πολεμιστή. Επίσης υπάρχει ο Όρκος της Υγείας και ο Όρκος του Ανθρώπου.

Πριν κλείσω με την παράγραφό σας, αλλά και το άρθρο σας – καθώς τα υπόλοιπα που γράφετε δεν αφορούν τον εθνικό πολιτικό φορέα ή τον πρόεδρό του κύριο Αρτέμη Σώρρα, “τα κοινά μέλη και άλλους συσχετισμούς με το κόμμα Ελλήνων” τα οποία επικαλείστε, δεν υφίστανται και αν κάποια μέλη του εν λόγω κινήματος ήταν κάποτε μέλη του εθνικού πολιτικού φορέα και παγκόσμιου ανθρωποκεντρικού οργανισμού “Ελλήνων Συνέλευσις”, είναι άτοπο να συνδέει τον ίδιο τον φορέα με το συγκεκριμένο κίνημα.

Η “Ελλήνων Συνέλευσις” και τα μέλη της, ουδέποτε έκαναν ανάκληση του κοινοβουλίου κλπ.
Και για αυτό συμμετέχει με όλες τις νόμιμες διαδικασίες στην εκλογική αναμέτρηση, χωρίς να είναι κρατικά επιδοτούμενη, με δεσμευτικές προγραμματικές δηλώσεις και με μετακλητούς υποψηφίους βουλευτές, οι οποίοι με την υποψηφιότητά τους, υπογράφουν και την παραίτησή τους για την περίπτωση που δεν εκτελέσουν αυτά που εκπροσωπεί ο φορέας με τον οποίο εκλέχθηκαν.
Μπερδεύεστε με κάτι άλλο που πρέπει να το ψάξετε, αν δεν θέλετε να σας κοροϊδεύει όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος, ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΑΣ.

Οπότε κύριε Λαμπρόπουλε, αν δείτε το όνομά σας στα “Ελληνικά Hoaxes”, ίσως να είναι από τις λίγες φορές που θα λένε αλήθεια.

Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος “Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής”

ΠΗΓΗ : theanw600.blogspot.com

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ