Reading Time: 2 minutes
ΒΟΥΛΙΜΙΑ: Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ
ΒΟΥΛΙΜΙΑ: Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

Η Ελένη Νιάρχου, υποψήφια βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ», με την Ελένη Μπακιρτζή.

Η ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ. ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΜΙΑΣ. ΕΝΑΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΒΟΥΛΙΜΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ.

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΜΙΑ, ΟΜΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ … ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΖΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟ 2015, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΟΛΟΝ.
13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.
Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.
13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.
13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.
13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.
13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.
13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,
13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.
13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.
Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.