Reading Time: 3 minutes

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΙΑΚΩΒΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ (ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΔΙΣ €)ΕΣΟΔΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΒΕΩΝΟΝΤΑΙ. ΟΙ ΕΝΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ Η ΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΕ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ; ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΟΤ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.