Home ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2021

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2021

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2021
Reading Time: 3 minutes

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2021

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2021
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2021

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ” ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Σύντομα τελειώνει το καλοκαίρι του 2021. Ο τουρισμός εμφάνισε ένα τεράστιο πλήγμα. Διαπιστώσαμε ξενοδόχους και τις ελλιπεις κρατήσεις αλλά και τους Έλληνες ξενοδοχοϋπαλλήλους που ήταν σε αναμονή για το πότε θα ξεκινήσει η τουριστική σεζόν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η αναμονή στην οποία βρίσκονται οι ξενοδοχοϋπάλληλοι κάποια στιγμή να ραγίσει και να εγκαταλείψουν τις μελλοντικές τους θέσεις λόγω ανασφάλειας. Και αφού τελειώνει η φετινή σεζόν και δόθηκαν τεράστια κεφάλαια σε ξένες εταιρείες για τη διαφήμιση της Ελλάδος και το τουριστικό προϊόν δεν υπήρξε κανένας συστημένος μηχανισμός όπου θα ελέγξει τα αποτελέσματα όλων των διαφημίσεων που δόθηκαν σε ξένες εταιρείες του εξωτερικού. Και σα να μη φτάνει μόνο αυτό το ενδιαφέρον του υπουργείου τουρισμού είναι μόνο η γαστρονομία και οι διάφορες εκδηλώσεις όσον αφορά τη μαγειρική. Με αυτό τον τρόπο απεμπολιζουν τον άνθρωπο από το πραγματικό πνευματικό πλούτο. Για αυτό και μεγάλο ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή υπάρχει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τα MasterChef. Εκτελείται ένα σχέδιο στροφή της προσοχής των Ελλήνων και των τουριστών προς ανούσια θέματα όπου δεν υπάρχει κανένας πραγματικός Πλούτος. Τα καθεστώτα αυτά στηρίζουν αυτή τη γραμμή ούτως ώστε ο άνθρωπος να έχει συνεχώς κατάπτωση και να μην έχει καμία πνευματική ανέλιξη. Η Διακυβέρνηση Ελλήνων συνέλευσις θα δημιουργήσει έναν καθαρά πολιτιστικό τουρισμό που μοναδικός σκοπός του θα είναι η ανέλιξη του πνεύματος όλης της ανθρωπότητας και όχι κατάπτωση του. Ξενοδοχοϋπάλληλοι και ξενοδόχοι θα λειτουργήσουν σε πλήρη αρμονία προτάσεων και ιδεών ούτως ώστε να στήσουμε ένα τεράστιο γιγαντιαίο πολιτιστικό τουριστικό προϊόν. Τα κεφάλαια που υπάρχουν και είναι έτοιμα προς χρήση είναι κατατεθειμένα στον άρειο πάγο με τις πραγματικές δηλώσεις 6199 /2015.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.

Exit mobile version