Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΣΤΙΣ 16/11/2021




ARVE

Στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στις 16/11 ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης παραλλήλισε άτοπα τον κύριο Αρτέμη Σώρρα με πολλές ακρότητες των τελευταίων χρόνων. Την σκυτάλη ανέλαβε ο Γιώργος Παπαδάκης που εξέφρασε την δυσαρέσκειά του πως το Ελληνικό κράτος επιτρέπει στον κύριο Αρτέμη Σώρρα να διαδίδει ότι υπάρχουν δισεκατομμύρια ενώ τον διέκοψε ο Υπουργός λέγοντας πως το κράτος έβγαλε 17 ανακοινώσεις σχετικά με το θέμα.

Ανακοινώσεις που ουδέποτε ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ούτε παρουσιάστηκαν σε κάποιο δικαστήριο και που ουδείς θεσμικός κρατικός μηχανισμός επιχείρησε να ανακοινώσει επίσημα και δημόσια ως όφειλε. Μήπως γιατί τελικά ίσως δεν υπήρξαν ποτέ αυτές οι ανακοινώσεις; Και γιατί ο κ. Παπαδάκης ως δημοσιογράφος δεν ζήτησε να τις δείξει στην εκπομπή του ώστε οι Έλληνες πολίτες να τις δουν;

Ο κύριος Βορίδης ο οποίος κατέχει θέση Υπουργού και δη των Εσωτερικών προκάλεσε εντύπωση με αυτή του την φράση στον τηλεοπτικό αέρα γεγονός που υποδεικνύει όχι μόνο την δυσαρέσκειά του απέναντι στο πρόσωπο του κυρίου Αρτέμη Σώρρα αλλά και τον φόβο μήπως τελικά οι Έλληνες πολίτες αντιληφθούν την αλήθεια που οι κομματικοί μηχανισμοί χρόνια τώρα την κρύβουν επιμελώς.

Η αλήθεια είναι πως ο κύριος Αρτέμης Σώρρας το 2012 κατέθεσε επίσημη πρόταση χρηματοδότησης στην Ελληνική Δημοκρατία ύψους 600 δις δίχως να λάβει ουδεμία επίσημη απάντηση από την τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Παράλληλα αποκάλυψε τους Παγκόσμιους Καταπιστευματικούς Λογαριασμούς και την συνθήκη του Bretton Woods που γνώριζαν λίγοι σε θεσμικές κρατικές θέσεις στο παγκόσμιο και εγχώριο στερέωμα.

Μία συμφωνία μεταξύ χωρών που αποφέρει κέρδη τα οποία πρέπει να επενδύονται διαρκώς για ανάπτυξη. Καμία κυβέρνηση του Ελληνικού Κράτους δεν μίλησε δημόσια. Κανένα κόμμα. Κανένας θεσμός. Μόνο ο κύριος Αρτέμης Σώρρας έκανε την αποκάλυψη και έδωσε στην δημοσιότητα και τον παγκόσμιο ισολογισμό μαζί με τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Ο ίδιος από το προσωπικό του χαρτοφυλάκιο εγγυήθηκε δεσμεύοντας ποσά 2,3 τρις ευρώ για Ελλάδα και Κύπρο τα οποία προορίζονται για ανάπτυξη και έργα κοινής ωφέλειας. Όλα τα κόμματα και οι κυβερνήσεις έλαβαν γνώση για αυτή την κίνηση εξωδίκως κωφεύοντας και συνεχίζοντας να εφαρμόζουν την παράλογη πολιτική των μνημονίων, της υπερφορολόγησης, των πλειστηριασμών και οποιασδήποτε άλλης τακτικής που οδηγεί τον Έλληνα πολίτη σε οικονομική εξαθλίωση.

Ο Εκπρόσωπος τύπου Α’ Δήμος Δημαρέσης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Τηλ. +30 2310443883, E-mail: esykm.pr@gmail.com

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ