Reading Time: 3 minutes

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΙΡΑΛΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΝ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ, ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ , ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ, ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΑΓΩΓΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ,ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.

ΚΙ ΑΝ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΕΜΑΤΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΠΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΟΙ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. ΔΕN ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΕΙΤE ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

4.0 ΕΡΓΑΣΙΑ

4.1.    Η Ελλήνων Πολιτεία παρέχει εργασία και ασφάλεια σε όλους τους πολίτες μέσα από τη λειτουργία της.

4.2.    Η Ελλήνων Πολιτεία ανοίγει τους παραγωγικούς και αναπτυξιακούς ορίζοντες ειδικά με την ένταξη στην παραγωγική διαδικασία καινοτομιών και τεχνολογίας αιχμής έτσι ώστε να εξασφαλίζεται εργασία με την απόδοση έργου προς αυτήν. Με τη δομή και τη δόμηση της η πολιτεία θα παρέχει πάντα εργασία σε όλους τους πολίτες της,

4.3.    Οι συνθήκες εργασίας θα είναι με σεβασμό προς το Ανθρώπινο δυναμικό.

4.4.    Η αμοιβή θα είναι πάντα με αξιοκρατικό κριτήριο παραγωγικότητας και ποιότητας εργασίας.

4.5.    Η περίθαλψη και συνταξιοδότηση των εργαζομένων θα καλύπτεται από ένα ασφαλιστικό ταμείο υψηλοτάτων προδιαγραφών το οποίο θα λειτουργεί πάντα με καθαρή ανταποδοτικότητα. Το ταμείο αυτό θα είναι αυτοδιοίκητο με σκοπό να πραγματοποιεί κερδοφόρες επενδύσεις ώστε να βελτιώνεται η θέση των μετόχων του που είναι οι συνταξιούχοι. Όλα τα υπάρχοντα ταμεία αφού ελεγχθούν θα εξυγιανθούν και θα λειτουργούν προς όφελος των πολιτών. Η λειτουργία της Ελλήνων Πολιτείας μέσω μηχανισμών και νόμων θα είναι η διαχρονική εξασφάλιση της τρίτης ηλικίας. Μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο η τρίτη ηλικία για την Πολιτεία. Άνθρωποι γεμάτοι βιωματική σοφία μπορούν να μεταδώσουν τον σπόρο της γνώσης στην επερχόμενη γενιά με σεβασμό για τον άνθρωπο, την Πολιτεία, το περιβάλλον, τον πλανήτη και την Κοσμοθέαση (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).

4.6.    Η Ελλήνων Πολιτεία αναγνωρίζει την υποχρέωση να παρέχει τις συνθήκες για την ικανοποιητικότερη διαβίωση σε αντίθεση με το σημερινό καθεστώς το οποίο σκοτώνει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας γιατί τους κονσερβοποιεί σε πανάθλια ιδρύματα που έχουν μόνο κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

4.7.    Σε ολόκληρη την Ελλάδα η Ελλήνων Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως την υποχρέωση της έναντι της τρίτης ηλικίας δημιουργώντας πάρκα που θα περιλαμβάνουν σύγχρονες εγκαταστάσεις διαμονής, εγκαταστάσεις ενασχολήσεων και συναναστροφής – επικοινωνίας, αίθουσα σωματικής αγωγής, ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη κ.ο.κ.

Είμαστε ως Έλληνες υποχρεωμένοι να καταστήσουμε την τρίτη ηλικία αυτάρκη ώστε να μην εξαρτάται από κανέναν και είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να την σεβόμαστε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.