Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΣTA AZHTHTA ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟ
ΣTA AZHTHTA ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ … Ε.ΣΥ.;” ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΙΟ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΟΠΩΣ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟ ΒΡΥΣΗΣ, ΑΠΟ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ) ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 95% ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ.
ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΥΤΗ, ΑΠΑΛΕΙΦΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ (ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ), ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΑΥΤΟ ΠΕΡΝΑ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ , ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΡΦΕΑΣ WEB TV.



ARVE

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. - ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

6.0 ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

6.1. Θα δημιουργηθούν ειδικές υποδομές όπου οι ερευνητές θα μπορούν να υλοποιούν με άνεση τις έρευνες/-πειράματα καινοτομικά. Αξιοποίηση των αποτελεσμάτων.
6.2. Θα δημιουργηθούν ειδικά σχολεία για παιδιά με υψηλά νοητικά επίπεδα ούτως ώστε να αναπτύξουν ορθά τις δυνατότητες τους.
6.3. Θα εγκατασταθούν καινοτόμα προγράμματα και σοβαρά δίκτυα σε όλα τα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ελλάδα, έτσι ώστε με τα ειδικά προγράμματα να μπορέσουν να χρηματοδοτηθούν οι νέες καινοτομίες, δημιουργίες, τεχνολογίες και άλλες εξελίξιμες μορφές προϊόντων, έτσι ώστε τα παραγόμενα προϊόντα να διατίθενται αμέσως στο εμπόριο για περαιτέρω αμοιβαίο όφελος του εκπαιδευτικού προγράμματος, τους μαθητές που φοιτούν, τους καθηγητές που διδάσκουν και κατ’ επέκταση της Ελλάδος, των Ελλήνων και του Ελληνισμού γενικότερα, με τέτοιο τρόπο ώστε μέχρι το δέκα (10 %) τοις εκατό των δικαιωμάτων να επιστρέφει πίσω στο ίδρυμα/ σχολείο από όλες τις εμπορικές δραστηριότητες που θα προωθηθούν με τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογίες και έτσι αυτά τα σχολεία/ ιδρύματα να δημιουργούν δικούς τους μηχανισμούς αυτοχρηματοδότησης για να λειτουργούν απρόσκοπτα.
6.4. Θα συσταθεί ειδική επιτροπή άμεσων αδειοδοτήσεων για επενδύσεις ειδικά σε καινοτόμες τεχνολογίες ώστε να ωφεληθεί άμεσα όλη η κοινωνία.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ