Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ: ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ: ΤΟ “ΟΧΙ” ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ WEB TV ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ … Ε.ΣΥ.;” ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ.

ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ “ΟΧΙ” ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ.

ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ΣΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΙΤΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΗΤΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΪΤΑΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ 1940.

Η ΑΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑ ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ.

ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΠΕΣ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ.

Η ΧΩΡΑ-ΚΡΑΤΟΣ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΑΦΜ DE 137223325 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ. ΔΕΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΗΠΑ, ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ) …

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΗΘΗΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΙΩΠΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015.




ARVE

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. - ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1. Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.
1.2. Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.
1.3. Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.
1.4. Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.
1.5. Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.
1.6. Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.
1.7. Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.
1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.
1.9. Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.
1.10. Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ