Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Φαντάσου ότι είσαι ιδιοκτήτης ενός SUPER MARKET. Επιχείρηση και κτίριο…
Φαντάσου ότι είσαι ιδιοκτήτης ενός SUPER MARKET. Επιχείρηση και κτίριο…

Φαντάσου ότι είσαι ιδιοκτήτης ενός SUPER MARKET. Επιχείρηση και κτίριο…

Κάποια στιγμή έχεις κουραστεί και προσλαμβάνεις κάποιον που «εμπιστεύεσαι» να αναλάβει να το λειτουργήσει ως έμμισθος διευθυντής.

Εσύ εξακολουθείς να είσαι ο ιδιοκτήτης φυσικά, και του κτιρίου και της επιχείρησης, άρα συνεχίζεις να εισπράττεις τα κέρδη (σύμφωνα πάντα με αυτά που παρουσιάζει ο διευθυντής).

Αυτός ο διευθυντής λοιπόν, βλέποντας ότι δεν περνάς ποτέ από το μαγαζί να δεις τι γίνεται, άρα τον έχεις εμπιστευτεί με κλειστά τα μάτια και τον έχεις εξουσιοδοτήσει να διαχειρίζεται την επιχείρησή σου και τα ΚΕΡΔΗ σου, αποφασίζει να σε κλέψει.

Αρχίζει λοιπόν και κλέβει από τα κέρδη σε καθημερινή βάση. Εσύ, ενώ εισπράττεις λιγότερα, δεν δείχνεις να εκπλήσσεσαι, δεν προβαίνεις σε κανέναν έλεγχο.
Ο διευθυντής αποθρασύνεται και κλέβει ακόμη περισσότερο.
Φτάνει να κλέβει όλο το κέρδος, με την δικαιολογία ότι το μαγαζί δεν πάει καλά. Εσύ και πάλι δεν προβαίνεις σε κάποιο έλεγχο, αλλά συνεχίζεις να τον εμπιστεύεσαι τυφλά, αλλά δεν σκέφτεσαι ούτε καν να τον αλλάξεις και να βάλεις κάποιον άλλο (αφού πιθανό να ευθύνεται αυτός που το μαγαζί δεν πάει καλά …).
Ο διευθυντής αρχίζει και σου ΛΕΕΙ πως, όχι μόνο δεν υπήρξαν κέρδη, αλλά η επιχείρηση μπήκε και μέσα, άρα θέλει χρηματοδότηση για να συνεχίσει να υφίσταται…
Εφόσον λοιπόν τον έχεις εξουσιοδοτήσει να διαχειρίζεται και τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς, αρχίζει να παίρνει από εκεί για να συμπληρώσει την δήθεν χασούρα… (που βέβαια δεν υπάρχει… κάθε άλλο)

Ο διευθυντής αφού βλέπει ότι τον πιστεύεις και δεν ασχολείσαι καθόλου με τη χασούρα των ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΚΕΡΔΩΝ αλλά και των ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, αποφασίζει να κάνει ακόμη χειρότερα… Αρχίζει να πουλάει σιγά σιγά την επιχείρηση με συμβόλαια, υπογράφοντας αυτός ως διευθυντής διορισμένος από σένα, έχοντας την νόμιμη εξουσιοδότηση.

Έχοντας φτάσει να έχει πουλήσει το μεγαλύτερο μέρος της επιχείρησης σε τρίτους, αρχίζει να δίνει και μέρος του κτιρίου, υπογράφοντας απλά ΑΝΤΙ ΕΣΟΥ.

Όμως οι «αγοραστές» που θέλει να ξεπουλήσει την δική σου επιχείρηση, δεν έχουν λεφτά… Τι κάνει λοιπόν (αφού εσύ δεν εμφανίζεσαι ποτέ …); Παίρνει τα δικά σου λεφτά και ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΚΟ για να αγοράσουν την δική σου επιχείρηση !!! (και το κτίριο !!!).

ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΒΑΖΕΙ ΕΓΓΥΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ;

Εσένα τον ίδιο…….

Εσύ, παρότι βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά, αρχίζεις να προβληματίζεσαι και σκέφτεσαι ότι ίσως πρέπει να ελέγξεις τι συμβαίνει. Εκεί που είσαι έτοιμος να εμφανιστείς και να ελέγξεις, εμφανίζονται μπροστά σου άλλοι φίλοι και γνωστοί (πληρωμένοι από τον διευθυντή), και σε ψήνουν ότι δεν τρέχει τίποτα και ότι ο άνθρωπος κάνει τα μέγιστα, και ότι αυτοί πάνε κάθε μέρα στο μαγαζί (αντί για σένα) και βλέπουν τι συμβαίνει…
Τελικά σε «πείθουν» ότι όντως υπάρχει κρίση και το μαγαζί δεν δουλεύει, και ότι δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις γι’ αυτό…

Και τελικά, δεν έχεις καταλάβει ότι, λόγω της απραξίας και της απάθειάς σου, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΞΑΝΑ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ !!!

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΕ (γιατί αυτό ήταν το σχέδιο)…

ΚΑΙ ΓΙΑ ΌΛΟ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ !!!!!
———————————————————

Αυτό ακριβώς ζεις Έλληνα σήμερα…

– «Εσύ» είσαι ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ.

– Το «κτίριο» είναι η φυσική χώρα (έδαφος, αέρας, θάλασσα).

– Η «επιχείρηση» είναι τα αναγνωρισμένα περιουσιακά στοιχεία της χώρας

(ότι έχεις δημιουργήσει με ιδρώτα και αίμα).

– Ο «διευθυντής» είναι η Βουλή (Κυβερνήσεις).

– Οι «φίλοι και γνωστοί» είναι τα ΜΜΕ.

– Τα συμβόλαια του “διευθυντή” ειναι τα ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ

– Οι «αγοραστές» είναι οι λεγόμενες «ΑΓΟΡΕΣ».

———————————————————

Νομίζεις ότι έχεις κάτι στο όνομά σου αυτή τη στιγμή;

Σπίτι; Οικόπεδο; Αυτοκίνητο;

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ !! ΕΧΟΥΝ ΌΛΑ ΜΠΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!

Η Δημόσια περιουσία έχει μπει εγγύηση στο ξεπούλημα της Ελλάδας (ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΝΟΜΟ).

Εσύ είσαι ΜΕΤΟΧΟΣ στην Δημόσια Περιουσία.

Άρα ΕΣΥ χρωστάς τα πάντα.

Άρα θα πρέπει τελικά να τα ξεχρεώσεις με την «ιδιωτική» σου περιουσία…

Και έχουν ήδη ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ !!!

(μεταξύ μας… στο σχέδιο αφανισμού σου δεν προβλέπεται να ξεχρεώσεις ποτέ… Δεν σε χρεώσανε για να ξεχρεώσεις… Δεν θέλουν να ξεχρεώσεις έτσι κι αλλιώς…)
Κι εσύ ακόμη δεν έχεις κάνει μία κίνηση…
Κι εσύ ακόμη δεν έχεις δηλώσει καν ότι ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ…
ΚΟΥΙΖ : Τι περιμένεις να γίνει;;;
———————————————————

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ !!

ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ!!

Αρκεί να εμφανιστείς…

———————————————————
Και για να ξέρεις…
Ο «διευθυντής» ότι κάνει, δεν το κάνει για πάρτη του…
Πίσω του υπάρχει ένας άλλος μεγάλος «εγκέφαλος» που τον έχει βάλει με σχέδιο να κάνει ότι έκανε.
Δεν αρκεί να καταλάβεις και να αποκαλύψεις τον διευθυντή…

Όμως τουλάχιστον ξεκίνα από αυτό…

Ξεκίνα από «κάτι»…

———————————————————
Νίκος Σαλωνίτης
Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ