Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Ζαρμακούπης Απόστολος, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ε.ΣΥ.;», με τον Θοδωρή Λαφαζανίδη.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΛΠ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ.

ΠΡΩΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΟΛΠ Α.Ε. Ν. 2688/1999 ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΕΝΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ. Ο ΟΛΠ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2013 ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΩΣ ΑΕ.

ΤΡΙΤΟΝ. ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΟΜΟ 4389/2016 ΦΕΚ 94 Α, ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΟΛΠ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ.

Ο Ο.Λ.Π. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΟΣ, Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ. Υ.Γ. ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ TΑΙΠΕΔ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΜ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.




ARVE

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. - ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

9.0 ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ελλάδα ίσον θάλασσα. Είμαστε οι άνθρωποι της θάλασσας. Έχουμε στο DNA μας την σύνδεσή μας με τη θάλασσα. Η ενίσχυση της θέσης παγκοσμίως της ναυτιλίας ακόμη περισσότερο από ότι είναι σήμερα είναι βασικός στόχος της Ελλήνων Πολιτείας. Σημαντικό επίσης είναι το γεωστρατηγικό σημείο όπου βρίσκεται η Ελλάδα που ενώνει τρείς ηπείρους.
Η ναυτιλία θα θέσει την Ελλάδα ως παγκόσμιο κέντρο συναλλαγών και εμπορίου.
9.1. Η Ελλήνων Πολιτεία έχει σαν στόχο τη βιομηχανική ανάπτυξη της ναυτιλίας σε όλα τα επίπεδα.
9.2. Βασικός στόχος να δημιουργηθούν ελεύθερες ζώνες εμπορίου και διακίνησης, τεράστιοι αποθηκευτικοί χώροι, όλες οι απαραίτητες υποστηρικτικές υπηρεσίες κ.ο.κ.
9.3. Η Πολιτεία θα είναι συνεπίκουρη της ναυτιλίας ώστε να γίνει η Ελλάδα το παγκόσμιο κέντρο εμπορίου και συναλλαγών.
9.4. Θα γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις σε όλα τα επίπεδα ούτως ώστε να υπάρχει υπερσύγχρονο δίκτυο σιδηροδρομικών σταθμών, αεροδρομίων, περιφερειακών δρόμων δομημένων με τις ανάλογες υπηρεσίες, θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονη διαχείριση αποθήκευσης, τελευταίας τεχνολογίας μηχανισμούς φόρτο -εκφορτώσεων, ηλεκτρονικά μέσα παρακολούθησης της κίνησης κτλ ούτως ώστε η Ελλάδα να αποτελέσει ένα υπερσύχρονο διαμετακομιστικό κέντρο και εμπορίου.
9.5. Θα ενισχυθεί η υπάρχουσα ναυπηγική κατασκευαστική τεχνογνωσία καθώς και οι υψηλών προδιαγραφών επισκευές όλων των πλωτών μέσων σε ναυπηγοεπισκευαστικές εγκαταστάσεις.
9.6. Στόχος είναι η κατασκευή υψηλοτάτης τεχνολογίας πλοίων, που θα παρέχουν ασφάλεια, χρηστικότητα και άνεση.
9.7. Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί ώστε η ενέργεια που απαιτείται για την κίνηση των πλοίων να αντικατασταθεί με εναλλακτικές μορφές ενέργειας με στόχο την ελεύθερη ενέργεια.
Η Ελλήνων Πολιτεία με το πρόγραμμα αυτό θέτει την Ελλάδα στη θέση που της ανήκει στον τομέα της ναυσιπλοΐας.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ