Reading Time: 4 minutes

ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΙ

ΜΗΝΩΑΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΜΗΝΩΑΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Ή ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ή ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ. ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗΛΙΑΔΕΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ. ΕΝΑΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 10 ΔΕΚΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ. ΟΙ ΒΙΚΙΝΓΚΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΠΟΥ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΞΥΛΙΝΟ Ή ΕΝΑ
ΠΕΤΡΙΝΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΒΑΣΗΛΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ. ΕΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΗΛΙΟΝ ΜΙΛΑΝΕ. ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ. ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ:

«ΜΕΓΙΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΒΑΣΗΛΕΑ ΜΗΝΩΑ ΕΚΛΕΚΤΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ»

ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. Ο ΜΗΝΩΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, Ο ΜΗΝΩΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ;

ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ – ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, Η ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ NASA, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΩΣ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΓΚΑΘΕΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ, ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑΣ, ΚΑΘΕ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ
ΓΑΙΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟΥΣ Κ45, Κ35, C72 ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑ!

ΜΗΝΩΑΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=pKUW4Z3TSJg]
ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=37Q5GFAQNbg]
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7YdNp-33vbk]
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=F6Up09itbkU]
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: