Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ
Η Σμαράγδη Μαρία Παπαδάκη, υποψήφια βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή «ΩΡΑ ΔΡΑΣΗΣ», με την Ασημίνα Τσιριγώτη.
ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΓΕΡΩΧΑ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΟΣΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΜΑΝΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ. Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕ, ΑΦΑΙΡΟΥΣΕ, ΕΚΛΕΒΕ, ΕΣΠΑΓΕ, ΑΝΑΤΙΝΑΖΕ, ΤΣΙΜΕΝΤΩΝΕ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ.
ΤΩΡΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΒΑΚΤΗΡΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΑΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ ΛΙΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΩΡΑ ΖΥΓΩΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΛΥΣΗ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΝΩΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ. Ο ΕΛΛΗΝ ΠΛΕΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΣΚΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.



ARVE

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ. - ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

1.0 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

1.1. Αναβάθμιση της υπηρεσίας σε όλα τα επίπεδα και στελέχωση με προσωπικό με ελληνικό DNA και με όρκο για την υπηρεσίας τους προς την Πολιτεία.
1.2. Η αναβαθμισμένη υπηρεσία θα κάνει έλεγχο όλων των αρχαιολογικών περιοχών που έχουν βρεθεί και έχουν καλυφθεί σκοπίμως με δόλο ώστε να μη φανερώνεται και αναδεικνύεται το Ελληνικό Μεγαλείο.
1.3. Θα συσταθεί επιτροπή η οποία θα αναδείξει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους σε έναν αρχαιολογικό χάρτη ( υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 30.000 ) και θα αναλάβει να τους καθαρίσει, να τους αναδείξει και να τους αναβιώσει. Αυτό σημαίνει, για οτιδήποτε έχει κτιστεί πάνω σε αρχαιολογικό τόπο, ναό ή βωμό αυτομάτως κατεδαφίζεται ώστε να αποκαλυφθεί η αρχαία κληρονομιά μας.
1.4. Σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο ηπειρωτικό ή νησιωτικό, υπάρχουν ολόκληρες πόλεις θαμμένες πάνω στις οποίες βρίσκονται καινούρια κτίσματα όλων των ειδών.
1.5. Στον εκτός Ελλαδικού χώρο θα απαιτηθούν, για οτιδήποτε είναι Ελληνικό, τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα του Έθνους μας.
1.6. Καθήκον του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να εντάσσει και να ενσωματώνει στο Έθνος μας κάθε άνθρωπο και κάθε έργο ανθρώπου που ανήκει στο Γένος μας.
1.7. Θα διατεθούν όσα κεφάλαια χρειαστούν για την αποκατάσταση και αναβίωση της γλώσσας μας, των εθίμων μας, των επιστημών μας και των τεχνολογιών μας .
1.8. Θα αποκατασταθεί η ιστορία μας.
1.9. Θα κατασκευαστούν Μουσεία, όσα χρειαστούν για να φιλοξενούν, τα τεχνουργήματα των προγόνων μας.
1.10. Θα γίνει μέσω του Ο.Η.Ε. η αναγνώριση των πνευματικών δικαιωμάτων σε ότι ανήκει στο Έθνος μας.
1.11. Η πολιτεία θα οικοδομήσει και θα οργανώσει τα μνημεία αγάλματα καθώς και τις περιοχές ιστορικής αξίας των πιο σημαντικών και κρίσιμων γεγονότων όλης της Ελληνικής ιστορίας που είναι
σημαντικά για το Έθνος της Ελλάδος αλλά και για τον Ελληνισμό στο Παγκόσμιο στερέωμα θα διοργανώσει, σχεδιάσει και αποκαλύψει και θα εδραιώσει την οργάνωση που θα καθιερώσει την διδαχή της νεοελληνικής γλώσσας καθώς και της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, που θα διακλαδωθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του Κόσμου γενικότερα και την περαιτέρω καθιέρωση αυτών των οργανώσεων με Μαθητευομένους Έλληνες και Φιλέλληνες, να επαναφέρει, να αναδιοργανώσει και να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία της Ελληνικής γλώσσας στο παγκόσμιο στερέωμα, την Ορθοδοξία της Ελληνικής ιστορίας παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων αυτών των επιτροπών Ελλήνων & Φιλελλήνων που θα εγκατασταθούν σε κάθε πρωτεύουσα του εξωτερικού και που θα διδάσκουν, ενημερώσουν και να «εκπολιτίσουν» όλα τα μη Ελληνικά νομοθετικά σώματα όπου θα διατηρούν, ενισχύουν και θα υπερασπίζονται τη «Διαφώτιση και την πηγή της διαφώτισης» που ονομάζεται Ελλάς, Έλληνες και Ελληνισμός στην αιωνιότητα, οδεύοντας προς το μέλλον.

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ