Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Σύλληψη μέλους του ISIS στην Ομόνοια: Βίντεο με κήρυγμα σε τζιχαντιστές «έκαψε» τον 34χρονο
Συναγερμός σε Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ
INTIME NEWS / Αρχείο

Σύλληψη μέλους του ISIS στην Ομόνοια: Βίντεο με κήρυγμα σε τζιχαντιστές «έκαψε» τον 34χρονο

Πώς έφτασαν στη σύλληψη του τζιχαντιστή στην Ομόνοια Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ – Το προφίλ του 34χρονου

Ένα βίντεο που γυρίστηκε το 2014 και αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, στο οποίο εμφανίζεται να κάνει κήρυγμα σε οπαδούς του ISIS, ήταν αυτό που «έκαψε» τον 34χρονο που συνελήφθη για τρομοκρατία στο σπίτι όπου διαμένει με την οικογένειά του στην Ομόνοια.

Το βίντεο αυτό βρισκόταν στα χέρια ξένων μυστικών υπηρεσιών που ειδοποίησαν την ΕΥΠ για την παρουσία του 34χρονου στην Αθήνα. Η Αντιτρομοκρατική ανέλαβε τη σύλληψή του σε διαμέρισμα, όπου ζει με τη γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά του. Ο 34χρονος εργαζόταν περιστασιακά και διατηρούσε χαμηλό προφίλ. Μάλιστα, επικαλούμενος ανθρωπιστικούς λόγους ζητούσε μετ’ επιτάσεως πολιτικό άσυλο στη χώρα μας.

Στην Ελλάδα ήρθε το 2018 περνώντας από τα τουρκικά παράλια στη Μυτιλήνη. Στη συνέχεια κατέθεσε δύο αιτήσεις ασύλου – οι οποίες απορρίφθηκαν. Η Αντιτρομοκρατική κατάσχεσε το κινητό του 34χρονου, το οποίο ελέγχεται για περισσότερα στοιχεία σε σχέση με τη συμμετοχή του στον ISIS.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψη του τζιχαντιστή

Μεσημβρινές ώρες σήμερα (Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021) συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) 34χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS. Συγκεκριμένα κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών που παρασχέθηκαν από αλλοδαπές συνεργαζόμενες υπηρεσίες και σε συνεργασίας με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.) εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη.

Πρωινές ώρες της 05/10/2021 θα οδηγηθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗ :  newsbomb

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ 19/5/2018 (απομαγνητοφώνηση)

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ