Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ:
Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΣΤΙΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΗΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΔΙΑ
ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ. ΟΠΟΥ 5 ΠΕΝΤΕ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ: ΕΣΤΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΗΡΑ ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΜΩΣ, ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΠΟΥ Ο ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΕΚΝΟ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΡΕΑ.

ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΟΛΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ: ΑΘΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΡΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΡΕΑ. ΚΑΙ Η ΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 4 ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ 4 ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ: ΑΡΗ ΕΡΜΗ ΗΦΑΙΣΤΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 4 ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 4 ΤΕΤΡΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ, Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 3 ΤΡΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, 1. ΑΡΗ 2. ΕΡΜΗ 3 ΤΡΙΑ 3. ΗΦΑΙΣΤΟ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΡΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ:


1. ΔΙΑ
2. ΗΡΑ
3. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
4. ΔΗΜΗΤΡΑ
5. ΕΣΤΙΑ
6. ΑΘΗΝΑ
7. ΑΡΤΕΜΗ
8. ΑΠΟΛΛΩΝΑ
9. ΑΦΡΟΔΙΤΗ


8 ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ 1 ΜΙΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ.
«ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ 8 ΟΧΤΩ + 1 ΕΝΑ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΟΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΟΠΟΥ 8 + 1 = 9 ΕΝΝΕΑ». ΚΑΙ ΜΕ ΚΩΔΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ 9 ΕΝΝΕΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ, ΤΑ 8 + 1 ΟΛΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΡΕΑ, ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ. ΟΜΩΣ, Ο ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΑΡΗ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑ. ΟΠΟΥ ΣΥΝ-ΓΕΝΕΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΗΡΑ, ΤΕΚΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΡΕΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΩΣ ΚΟΙΝΟ, ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑ – ΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΑ – ΑΙΘΕΡΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ
ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΙΕΡΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ, Η ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΔΑΣ ΤΗΣ ΡΕΑ, ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ, ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΗΤΡΑΣ ΜΑΣ.

ΑΡΑ, Ο ΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι «ΟΛΥΜΠΟΣ». Ο ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΗΦΑΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΚΟΜΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ
ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΩΝ ΟΛΩΝ, ΟΠΟΥ ΩΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ, ΕΧΕΙ ΣΥΝ-ΓΕΝΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ, ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΕΣΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΜΕΣΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ. ΟΠΟΥ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, Ο ΟΛΥΜΠΟΣ, ΩΣ 1 ΕΝΑ, ΩΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΗΦΑΙΣΤΟ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝ-ΓΕΝΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΡΕΑ. ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ, ΘΑ
ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. Ο ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΡΜΗ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ο ΕΡΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ. Ο ΕΡΜΗ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΛΙΚΑ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ: https://www.aitherikigrafi.gr/mitera-rea

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: