Reading Time: 3 minutes

ΜΥΚΟΝΟΣ – ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΜΥΚΟΝΟΣ - ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΜΥΚΟΝΟΣ – ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ” ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΟΝΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥ ΓΙΑΛΟ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΦΟΡΗΤΗ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΩΛΗΝΑΣ ΧΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΗΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ, ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ.
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 

21.1. Το γήινο περιβάλλον λειτουργεί κάτω από συνθήκες νομοτέλειας οι οποίες αποδίδουν στα ανθρώπινα όντα έναν τεράστιο σεβασμό που δίνει τη δυνατότητα στο ανθρώπινο γένος να διαβιώνει στις πιο άριστες συνθήκες. Ότι είναι χρήσιμο στον άνθρωπο παρέχεται σε πλήρη αφθονία. Το νερό, το οξυγόνο, οι καρποί της γης μας, τα πολύτιμα στοιχεία που βρίσκονται μέσα στην γη μας, η κάλυψη των αναγκών σε ενέργεια, η κάλυψη της αισθητικής προσφέρονται αφειδώς από το περιβάλλον μας.

21.2.    Είναι αυτονόητο εφόσον το αντιλαμβανόμαστε να τρέφουμε και να εκδηλώνουμε με πλήρη αμοιβαιότητα τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον μας. Ο απόλυτος σεβασμός προς το περιβάλλον μας αρχίζει με την επαφή που χρειάζεται ο άνθρωπος να έχει με αυτό. Οι περιγραφές της γραμματείας μας είναι ότι οι άνθρωποι ήταν στο παρελθόν σε μεγάλη επαφή μαζί του σεβόμενοι τα θεία δώρα. Όταν διάβαιναν ποταμό έπρεπε πρώτα να καθαριστούν και το διάβαιναν πάντα καθαροί.

21.3. Τα μνημεία που μας άφησαν είναι απόλυτα προσαρμοσμένα στο περιβάλλον της φύσης. Όπως οι μυκηναϊκοί τάφοι, οι πυραμίδες, οι ναοί και οι κατοικίες.

21.4. Η Ελλήνων Πολιτεία θα αποδίδει το σεβασμό της προς το περιβάλλον με την αρμόζουσα επαφή του ανθρώπου με αυτό. Στις σύγχρονες συνθήκες ότι κατασκευάζεται και δημιουργείται θα γίνεται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

21.5. Οι οικισμοί θα είναι προσαρμοσμένοι και με σεβασμό στο περιβάλλον με όλα τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.

21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.

21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.

21.8. Η ενέργεια έχει δοθεί στους ανθρώπους ως θείο δώρο και θα πρέπει να ενσωματώνεται στη δομή της πολιτειακής δράσης με αποδοτικούς πρωτοποριακούς τρόπους.

21.9. Η ενέργεια θα παύσει να είναι στοιχείο εκμετάλλευσης και πλουτισμού των επικυρίαρχων και θα παρασχεθούν από την Ελλήνων Πολιτεία προς τους πολίτες ενέργειες απόλυτα συμβατές με το περιβάλλον σε τιμές που να αντιπροσωπεύουν μόνο το κόστος των εγκαταστάσεων διανομής.

21.10. Όπως επίσης και το νερό ως θείο δώρο θα διανέμεται στους πολίτες μόνο με το κόστος διαχείρισης και μεταφοράς του (συντήρηση δικτύου διανομής).

21.11. Σε αυτό το περιβάλλον ο άνθρωπος θα τρέφεται μόνο με τους αυθεντικούς καρπούς της γης που έχουν δοθεί γι’ αυτόν και όχι μεταλλαγμένα, τροποποιημένα, κακοποιημένα με χημικές διαδικασίες τρόφιμα και παράγωγα τροφίμων.

21.12. Σεβασμός στο περιβάλλον σημαίνει την απόλυτη ταύτιση του ανθρώπου με το περιβάλλον.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.